Задание 12.
Задание 1. Составить меню-раскладку (перечень блюд, имеющихся в меню, с указанием количества продуктов, необходимых для приготовления каждого блюда). Полученные данные занести в протокол 1.
Протокол 1: суточное меню-раскладка для учащегося
Пол__________________ Возраст_______________
Блюдо |
Продукт |
Масса, г |
Ккал |
Завтрак: |
|||
1. 2. 3. |
|||
Обед: 1. 2. 3. 4. |
|||
Полдник: 1. 2. |
|||
Ужин: 1. 2. 3. |
ВЫВОД: ______________________________________________________
______________________________________________________________
______________________________________________________________
Анатомия пәні және зерттеу әдістері. Остеология
Қазастан Республикасының өсімдіктері
Енгізу-шығаруды ұйымдастыру тәсілдері
Ылғалды ауаның негізгі параметрлері
Sql
ҮЙДЕ ОҚЫТЫЛАТЫН БАЛАЛАРДЫ ЖАЛПЫ БІЛІМ БЕРУ МЕКТЕБІНІҢ ОҚУ БАҒДАРЛАМАЛАРЫМЕН ОҚЫТУ
Электронды оқулық түсінігі
Некеге тұрудың шарттары мен тәртібі
Шығармашылық ұжымдық шығармашылық әрекеттері
Географияны оқыту әдістемесі