Сүт өнімдері өндірісінде ферменттер қолдану

5.1 Сүт қышқылды өнімдер, сырлар, қышқыл-кілегейлі майлар, ірімшік, қаймақ, балмұздақ және т.б. өндірістердің негізгі шикізаттары.
5.2 Ашытқылар (құрғақ, сүйық).
5.3 Аналық, өндірістік ашытқы жасау.
5.4 Бактерия түрлері, сипаттамасы және морфологиясы.
5.5 Биотехнологияның негізгі принциптері бар сүт өнімдерінің технологиясы.
5.6 Ферменттер, классификациясы және ассортименті.
5.7 Сүт өнімдері өндірісінде ферменттер қолдану.
5.8 Сүт өнімдерін өндірудегі физика-химиялық өзгерістер.



Ұқсас жұмыстар

Сүт өнімдерін өндіруге арналған ферменттер
Тамақ технологиясындағы ферменттер
Тағамдық ферменттер
Тамақ өнімдері мен қайта өңдеу өндірісі технологиясы және биотехнология
Ферменттерді қолдану
Ашытқы өндірісте қолданылатын және өндіріске зиян келтіретін микроағзалар
Сүт өнімдерін өндірудегі биотехнологиялық әдістер
Тағам өнеркәсібінде қолданылатын микроорганизмдер
Азық – түлік өнімдерінің сапасы
Тамақ өнеркәсібі туралы толық танысу
Ауыл шаруашылығы өнімдерін өңдейтін кәсіпорынның пайдалылығын арттыру жолдары
Қазақстандағы саяси PR технологияларының сайлау кампанияларындағы қолдану
Әлеуметтік бағдарланған рынок концепциясыны жобаның себебі және әр түрлі елдердегі қолдану салдары
Ақыл-ойының дамуы артта қалған 2-3 сынып оқушыларының уақыт және кеңістік жөніндегі түсініктерді қолдануы
Су табиғи қор ретінде пайдалану және қолдану
GRAPH кітапханасын қолдану
Бие сүті және қымыздың құрамы мен қасиеттері. туралы
Бие сүті мен қымыздың шипалық және емдік қасиеттері.
Қазақстандағы сүтқоректілер класы
ЖОҒАРЫ ОҚУ ОРЫНДАРЫНДА ҚАЗАҚ ТІЛІН ОҚЫТУДА ЖАҢА ТЕХНОЛОГИЯНЫ ҚОЛДАНУ