Астықты орналастыруда қойлатың талаптар

1 Кіріспе. Өңдеу өңдірістері технологиясының қазіргі заманғы жағдайы мен дамуы
2Кондиция және оның талаптары. Сапасына байланысты астықтың салмағы мен кұнына кеміту немесе жасау
3Өнімді сақтаудың қысқаша тарихы. Өнімді сақтаудың профессор Я.Я. Никитиский жасаған негіздері принциптері
4Астық сақтаудың негізгі тәсілдері. Астық сақтау кезіндегі бақылауды ұйымдастыру
5Сақтау кезінде астықта болатың шығындар. Табиғи шығынды есептеу
6Сақтау кезінде астықта жүретін физиологиялық процестер
7Қойма зиянкестері және олардың өміріне эсер етуші факторлар
8Астық қоймаларының жалпы сипаттамасы.
9Сиымдылығы әр түрлі типтік тұқым қоймаларының сипаттамасы
10Өсімдік шаруашылығы өнімдерінің күрамы жене оган әсер етуші факторлар. Астық массасының қасиеттері
11Астықты қоймаға қабылдауда жүргізілетін дайындық жұмыстары. Астықты орналастыруда қойлатың талаптар. Қойма астықты орналастыру жоспарын жасау



Ұқсас жұмыстар

Астық өңдеу жұмыстары
Конструирование ядерных реакторов
ЯЭҚ-ның жылуалмастырғыш құралдары
Нан, макарон өнімдері
Астық қоймаларының сыйымдылығының ұйғарымдары
Облыста дәнді дақылдардан негізінен көп егілетіні күздік бидай
Банктің инвестициялық қызметі инвестициялық саясаты
Шаруашылықтың топырақты-климаттық жағдайы. Астықжан ЖШС-нің қызмет нәтижелері
Машина жасау
Бидай дәндерінің технологиялық қасиеттері
Мәтін және онымен жұмыстың бағдарламалық талаптарын орындаудың негізгі жолы – тілдік талдау
Қазақстан — әлемдік қоғамдастықтың белсенді мүшесі
Техникалық қызметшілерге қойылатын талаптар.
Жүйелік талаптар.
СІЗГЕ КЕЛЕСІДЕЙ ТАЛАПТАР
Тақырыпты таңдауға қойылатын талаптар
Сүт консервісінің сапасына қойылатын стандарт талаптары
Бухгалтерлік есепке қойылатын талаптар
Қойылыммен жұмысқа қойылатын талаптар
СІЗГЕ КЕЛЕСІДЕЙ ТАЛАПТАР БОЙЫНША ТАПСЫРМАЛАР БЕРІЛЕДІ