Астық түйір сапасын қалыпқа келтіру
Мамандық: 6М072800 – Өңдеу өндірістерінің технологиясы
Пән: Астық түйірді сақтау мен өңдеудің технологиялық процесстерін жетілдіру
1 Аралық бақылау
1. Астықты ұнға айналдыру технологиясы
2. Астықты жармаға айналдыру технологиясы
3. Ұнның қасиетін жақсарту жолдары
13. Астық түйір партиясында кездесетін қоспалар құрамы
4. Зиянды қоспаларға сипаттама беріңіз
5. Астық түйір табиғаты, өлшемі және біртектілігі
6. Астық түйір сапасын қалыпқа келтіру
7. Сапалы астық түйірлерінің ерекшеліктері
8. Астық түйірлердегі минералды заттар
9. Ұнның нан пісіру қасиетін жақсартудың жолдары
10. Астық, ұн, жарма және құрама жем технологиясының теориялық негіздері
Астық түйірдегі зиянды қоспалар
Астық түйір массасының жалпы сипаттамасы
Астық түйір балғындығының көрсеткіштері
Астық түйір массасының қасиеті
Астық түйірдің және дәнді дақылдардың жалпы сипаттамасы
Сулугуни ірімшігінің пайдасы
Ірімшік жасау
Астық түйір массасының жабысуы
Астық массасының жылу - физикалық қасиеттері
Көп қоректі зиянкестер шегірткелер және негізгі түрлері туралы мәлімет
Халықаралық кедендiк ынтымақтастық және мемлекеттiк экономикалық қауiпсiздiк
Маркетинг және қоғаммен байланыс ұқсастықтары мен айырмашылықтары
Локомотив құралдарын қалпына келтіру, жөндеу және жаңаша жабдықтау «Жолбарыс» ЖШС-не қысқаша сипаттама туралы
Көйлектік маталар тобына арналған реляциондық мәліметтер қорын құру және өнімдер сапасын эксперттік бағалау
Локомотив құралдарын қалпына келтіру, жөндеу және жаңаша жабдықтау «Жолбарыс» ЖШС-не қысқаша сипаттама
Қазақстан — әлемдік қоғамдастықтың белсенді мүшесі
КӘСIПОРЫН ӨНIМIНIҢ САПАСЫН СТАНДАРТТАУ ЖӘНЕ СЕРТИФИКАТТАУ
Ата – аналық құқықты қалпына келтіру туралы
Ата – аналық құқықты қалпына келтіру
ҚАЗАҚСТАН ДҮНИЕЖҮЗІЛІК ҚАУЫМДАСТЫҚТА