Зерртеу әдістерінің жалпы сипаттамасы
ТАҒАМ ӨНІМДЕРІН САРАПТАУ ӘДІСТЕРІ пәнінен
1 межелік бақылау сұрақтары
1 Техникалық прогресс және тамақ өнеркәсібіндегі жаңа технологиялық амалдардың дамуы
2 Зерттеу әдістерінің шикізат, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімнің сапасын бағалаудағы ролі мен маңызы
3 Өндірістік және зертханалық бақылау – тағам өнімдерін өндірудің маңызды факторы ретінде
4 Зерртеу әдістерінің жалпы сипаттамасы
5 Шикізаттан, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімнен сынама алу. ГОСТ Отбор проб и подготовка их к испытанию стандартының негізгі талаптары
6 Фотометрия әдістерін тағам өнімдерін зерттеу және өндірістік бақылау үшін қолдану
7 Рефрактометрия әдістерін тағам өнімдеріндегі ерітінді түріндегі заттардың үлесін анықтау үшін қолдану
Микробалдырлар
Биология ғылымының жаңа бағыттарындағы жетістіктері
Білімнің педагогикалық аспектісі - Оқушыларға ғылымды оңтайлы түсіндіру тәсілі
Мектеп пен отбасының әрекеттестігі
Мембрананың липидтік құрамы
Нысанның орналасқан жері
Биологиялық мембрананың түрлері
Бизнес-жоспардың теориялық және практикалық аспектілері
Биологиялық мембрананың сырын
Психологиялық эксперимент жүргізу кезеңдері
Жазаның жүйелерінің және түрлерінің жалпы сипаттамасы
Диалектика — даму мен ең жалпы байланыс жөніндегі ілім
Азия өзендеріне жалпы сипаттама
Шылау көмекшілердің жалпы сипаты
ҚТС жалпы номерлік сыйымдылығы және минималды материалды шығынға сай РАТС-тың оптималды сыйымдылығы таңдалын
Қан айналымының жалпы желісі.
Жалпы валюта жүйесі
Сорғыш сипаттамасы
Диалектология туралы жалпы түсінік