Сыр өндіру

Екінші рубеждік бақылау сұрақтары
1. Мал шаруашылығы өнімдерін және шикізатын өндіру маңызы
2. Сары май
3. Қаймақ өндіру технологиясы
4. Сыр өндіру
5. Сүзбе алу жолдары
6. Ет тканьдері
7. Айран және қымыз өндіру
8. Ет классификациясы
9. Сары май түрлері
10. Сойылған малды алғашқы өңдеу
11. Сыр ассортименті
12. Ет сапасы
13. Еттің химиялық құрамы мен тағамдық құндылығы
14. Ет ақаулары
15. Етті таңбалау
16. Етті суықпен өңдеу және сақтау
17. Етті мүшелеу
18. Субөнімдер
19. Жылқы сүтін алғашықы өңдеу
20. Түйе сүтін алғашқы өңдеу



Ұқсас жұмыстар

Тұздалған сыр өндіру
Сүт сарысуынан дайындалатын сыр
Стерилденген сүттің технологиясы
Ірімшік жасау
Сүт өңдеу жүйесіндегі технология
Ірімшік сепараторлар
Ірімшікке арналған қаптамалардың жаңа түрлері
ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫНЫҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ ЖҰМСАҚ ІРІМШІК
Кәсіпорында пайдаланылатын шикізат түрлері және шикізатты өндіріске дайындау
Ірімшік өндірісіндегі жабдықтар
СЫРЫМБЕТҰЛЫ ХАНГЕЛДІ
ҚР-дағы мұнай нарығының даму заңдылықтары және тенденциясы «Қазмұнайгаз» Барлау Өндіру» АҚ
Бәсекеге қабілетті экономиканың системасын қазіргі заманға концепция бойынша құру және іске асыру
ДАТҰЛЫ СЫРЫМ
Қазақ халқының ХVІІІ ғасырдағы саяси жағдайы
Объектіден ақпараттың техникалық арналар арқылы сыртқа кетуі және оған қарсы іс-шаралар
Сигналдың гармоникалық құрамдас бөліктерін графикалық түрде анықталуын бағдарлама түрінде іске асыру
Тынық мұхиттағы соғыс кезіндегі Оңтүстік Шығыс Азиядағы Жапонияның сыртқы саясаты
ХІХ ғасырдың екінші жартысы
Сырдария қазақтарының Жанқожа Нұрмұхамедов басқарған көтерілісі