Азықтық улану

2 аралық бақылау сұрақтары:

1. Сүт қышқылының гомоферментативті және гетероферментативті ашуының биохимиялық заңдылығы.
2. Сірке және пропион қышқылының бағыттылық синтезі.
3. Ақуызды алу технологиясы
4. ББЗ-дың жіктелуі.
5. ББЗ-тар нутрицевтиктердің физиологиялық рөлі.
6. Парафармацевтиктер.
7. Трансгенді өнімдер деген не?
8. Трансгенді өнімдерді алу.
9. Нәтижесінен қорқуға бола ма?
10.Азықтық улану.
11 Азықтық улану инфекциясы.
12 Микотоксиндер.
13 Афлатоксиндер (АТ)
14 Антиферменттер.
15 Антивиоаминдер.
16 Антиаминқышқылдар
17 Лактоұйытатын бактериялардың жалпы сипаттамасы.
18 . Микроорганиздер - сүт қышқылының продуценттері.
19. Аминқышқылдардын өндіру биотехнологиясы.
20 БАҚ алу.



Ұқсас жұмыстар

Токсикологиялық мэні жэне мөлшері
Шошқаның пісірілген қызылшамен улануы
Ботулизм ауруы туралы толықтай мәліметтерді қамту
Күнжарамен улану
Шәйқурайдың барлық түрі көпжылдық өсімдіктер
Токсикологиялық талдаудың негізгі тексеру әдістері жайлы
Азықтық заттардан улануы
Жануарлардың жүгеріден улануы
Фтор және оның қосылыстарымен улану кезінде жүргізілген токсикалық анализ
Уланған малдың сойыс өнімдерін ветеринариялық санитариялық сараптау
Азықтық улану инфекциясы
Дәрілік және азықтық өсімдіктерді дайындаудың экономикалық көрсеткіштері
Жануарлардың балық уынан уланудағы токсикология
Мал өлімінің негізгі себебіболған улануға диагноз қоюда және соттық - ветеринариялық сараптама жүргізуде лабораториялық зерттеу әдістерінің маңызы
Жазықтықтағы салу есептері
Сүрлемді қалай дайындайды, оның мал азықтық маңызы
Гаризанталь жазықтықта жіп үзілмейтіндей тасты айналу жиілігі
Мал азығының құрғақ заты арқылы азықтық бірлікті анықтаудың маңызы
Сапасыз азықтық өнімдерді пайдаланудан туындайтын уланулар
Әрбір нүктесі түзүінен және нүктесінен бірдей қашықтықта болатын жазықтықтағы сызықтың теңдеуін жаз