Жем шикізаттарын бақылау схемасы
5.1.Жем зауыттарына келіп түсетін жем шикізатының сапасын бақылау.
5.2.Жем шикізаттарын бақылау схемасы.
5.3.Жемнің біркелкілігін бағалау.
5.4.Бидай, ұн, жарма, жем өнімдерінің сапасын бағалауға қолданылатын зертханалық құрал- жабдықтар.
5.5.Диірменнің ұнтақтау бөліміндегі машиналардың жұмысының ұауіпсіздігін бақылау.
5.6.Ұнды транспорттар мен саудаға жіберу алдындағы маркировка.
5.7.Өнімдердің сапасы мен стандартизациясы.
5.8.Нан өнімдерінің үлгілерін анализдеудің реті мен құрастырылуы.
5.9.Ұн зауыттарындағы ұнтақтау партияларын құрау.
5.10.Нан өнімдерінің сандық- сапалық есебі. Нан өнімдерін сақтау кезіндегі нан массасындағы табиғи убыльді анықтау.
5.11.Ұн, жарма, жемге қойылатын санитарлы-гигиеналық талаптар.
5.12.Жем өндірісіндеі ГТО қауіпсіздігін бақылау.
5.13.Витаминдендірілген ұнның қауіпсіздігін бақылау.
5.14.Ұн және жарма ылғалдылығын анықтау әдісі.
5.15.Ұнтақ жемдер өндірісіндегі қауіпсіздікті бақылау схемасы.
Заңның мақсаттары және маңызы
Дәнді ұнға өңдеу технологиясы
Малдәрігерлік қадағалау нысандарындағы малдәрігерлік санитарлық зерттеулер
Агробизнес экономикасы
Малдәрігерлік бақылауға жататын орындар
Ірі қара обасы кезіндегі ветеринарлық шаралардың ұйымдастырылы, жоспарлануы және оның экономикасы
Қазақстандағы ветеринариялық қызметтің құрлымы
Ірі қара мал обасы ауруы
Халықаралық саясаттың негізгі міндеті
Құрылыстық гипсті өндірудің технологиялық сұлбасы
Бақылау жұмысына дайындық
СБЖ-ның схемасын өңдеп сызу
Өзіндік бақылауға бейімдеу шарттары
Алдыңғы қатарлы мемлекеттердегі қаржылық бақылаудың ұйымдастырылуы.
Сыр қақтарын өндірудің технологиялық схемасы
ҚАЗАҚСТАНДА ӨСЕТІН ЖЕМІС ДАҚЫЛДАРЫНЫҢ СОРТТЫҚ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ
Сыбайлас жемқорлыққа қарсы күрес
Экологиялық бақылау.
Бақылаудың негізгі статистикалық әдісі
Сабақ барысындағы бақылауым