Дәнді картоп бардасының қолданылуы

АШЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ БИОТЕХНОЛОГИЯСЫ 2 пәнінен
2 межелік бақылау сұрақтары

1 Алкагольсіз шырындарға қойылатын талаптар
2 Шырындардың сапасының бағасы
3 Микроорганизмдер-алкагольсіз сусындардың зиянкестері
4 Алкагольсіз сусындардың фукциональды тағайындалуы.
5 Минеральды сулардың химиялық құрамы, емдік қасиеті
6 Сыра алкагольсіз сусындардың инфекция көздері
7 Крахмалға және спиртке картоптың комбинирленген өңдеуі.
8 Мелассалы барда және оныңң қолданылуы.
9 Дәнді картоп бардасының қолданылуы.
10 Мелассада спирттің қолданылуы.
11 Құрғақ сусындардың технологиясы.



Ұқсас жұмыстар

Спирт өндіру
Жемдік қоспалар өндірісі
Жер шаруашылығының қолданбалы биологиядағы орны, міндеттері мен кемшілішгі
Спирт алу технологиясы
Дәнді азықтар және қалдықтарын малдарды азықтандыруда қолдану
Крахмал және спиртке картопты құрамалы өңдеу туралы мәлімет
Ауыр енбекпен және спортпен айналысатындардың тамактану ерекшелігі, Азық түлік тауарларының сапасын бақылау
Дәндi дақылдар
Ауыспалы егіншілік,ауыстырылмайтын егіс, қайталап себу,монокультура
Өсiмдiктер
КАРТОП
Ауа әгі, өндіру технологиясы, түрлері, қасиеттері, қолданылуы.
Карантиндік картоп рагының биологиялық, морфологиялық ерекшеліктері
Картоптың таратуы
Беғазы - Дәндібай мәдениеті
Дәнді араласпа
ТЖ кезіндегі өмір сүру ортасымен қауіпсіз қарым қатынасының, шаруашылық объектілерінің тұрақты жұмыс істеу әдістерін, табиғи және техногенді ТЖ ескерту мен салдарын жою және осы заманғы зақымдау құралдарының қолданылуы
Жақшаның қолданылуы
Сабақтас құқықтардың қолданылуы
Астық түйірдің және дәнді дақылдардың қасиеті