Геродиетикалық тамақтану өнімдерін жасаудың перспективтері
БІРІНШІ АРАЛЫҚ БАҚЫЛАУҒА АРНАЛҒАН ТАҚЫРЫП ТІЗІМІ
1 Геродиетикалық тамақтануға арналаған тағам өнімдерінің жасалуының ғылыми принциптері.
2 Геродиетикалық тамақтану өнімдерін жасаудың перспективтері
3 Егде келген адамдарға арналған тағамдардың ерекшеліктері
4 Геродиетикалық тамақтану өнімдерін шығаратын рынок анализдері
5 Етөсімдікті өнім өндірісінде өсімдік шикізатын қолдану
6 Геродиетикалық тағам өнімінің жасалуына медико-биологиялық талаптар
7 Табиғи антиоксиданттарды функциналды компонент ретінде қолдану
8 Геродиетикалық тамақтану тағам өнеркәсібінің перспективті бағдары ретінде
9 Функционалды ингредиенттер-тағамдық биоталшықтар
10 Теңіз шикізатынан геродиетикалық тағам жасау
11 Геродиетикалық тағамға арналған ірімшікті-өсімдік өнімдері
12 Геродиетикалық тағамға арналған етөсімдікті жартылай фабрикаттардың рецептурасын жасау
13 Геродиетикалық,жартылай фабрикаттардың функционалды қасиеттері
14 Экологиялық таза,қауіпсіз тағам өнімдерін жасаудың заманауи тәсілдері.
15 Техногенді, жәнетабиғат апаттарынан зартап шеккен аймақ тұрғындарына арнайы тағам өнімдерін жасау
Йогурттың органолептикалық көрсеткіштері
Мейірбикелік үрдіс түсінігі
Түрлі клиникалық жағдайлардағы этикалық мәселелерді тиімді және тиімсіз шешу жолдары
Дәстүрлі емес ұнды кондитер өнімдерін жасаудың теориялық негіздері
Жұмыс соңында электр құралды ажырату
Ұстағыштың көмегімен ыстық ыдысты көтеру
Функционалдық тамақтанудың қазіргі кездегі рөлі
Сүт қышқылды өнім - айран, таза сүт қышқылды бактериялармен ашытылатын сүт өнімі
БАҚ тағам өнеркәсібінде қолдану
Балалардың ем – дәмдік тамақтануы
Ауыл шаруашылығы өнімдерін өңдейтін кәсіпорынның пайдалылығын арттыру жолдары
ҚАНТТЫ ДИАБЕТ КЕЗІНДЕГІ ТАМАҚТАНУ
Ұтымды тамақтану және салауатты өмір салтына жол
ТАМАҚТАНУ ЖӘНЕ ДЕНСАУЛЫҚ
Ерте жастағы балалардың тамақтануының созылмалы бұзылыстары
Тулеремиямен ауырған малдың сойыс өнімдерінің санитарлық бағасы
Тамақ өнімдерін өндіру технологиясы
Топалаң ауруы кезінде сойыс өнімдерін ветеринариялық - санитариялық сараптау
Радиометриялық зерттеулер үшін мал шаруашылық өнімдерінен сынама алу ережелері
Ет сүт өнімдерінің технологиясы, санитариясы және ВСС пәнінен 5В120200 - Ветеринариялық санитария мамандығына арналған 2 - рубеждік бақылаудың тест сұрақтары