Шикі терінің химиялық құрамы мен құрылымы
Бірінші рубеждік бақылаудың сұрақтары:
1. Мал шаруашылығы шикізатына жалпы түсінік
2. Шикі терінің химиялық құрамы мен құрылымы
3. Тері ұлпасының құрылысы
4. Тері жабынының құрылысы
5. Шикі терінің химиялық құрамы
6. Аң терісі-мехтық шикізатының тауарлық қасиеті
7. Шаш жабынының тауарлық қасиеті
8. Түсі, жылтырлығы, биіктігі және қоюлығы
9. Тері тканінің тауарлық қасиеті
10. Тұтастай терінің тауарлық қасиеті
11. Терінің тауарлық қасиетінің қалыптасуына әсер ететін факторлар
12. Жастың өзгергіштік, түлеуі
13. Күтіп-бағу, азықтандыру
14. Жыныс белгілерінің әсері
15. Тері салмағын анықтау.
16. мал союдағы әдістері
17. теріні сұрыптау
18.Теріні сорттары бойынша сұрыптау
19. Теріні көлеміне ьайланысты сұрыптау
20.түк жабынының қасиеті .
Шикі терінің химиялық құрамы мен құрылымы. Аң терісі мех шикізатының тауарлық қасиеті
Мал терісі және жүнінің химиялық құрамы
Табиғи және жасанды былғары, үлпекті материалдар
Eт, eт өнімдeрінің құрамы қасиeті жәнe тағамдық құндылығы
Органикалық байланыстырғыш заттар мен олардың негізінде өндірілген материалдар
Былғары және тері өндірісінің шикізаты
Былғары шикі затының стандарты
Сиыр бауырынан жасалған паштет
Еттің құрамы және қасиеті ет және ет өнімдеріндегі негізгі тағамдық заттар
Fastwel контроллері негізінде мыс штейнін алудың автоматтандыру жүйесін және ақпараттық қамтамасыз етуін әзірлеу
Бу қазандықтары мен шаң дайындау жүйелері есебі
ТҮМЕН ҰЛЫ МҮДЕ ҚАҒАН
ҚР «Халық Банкі» АҚ құрылымы
Диалектика — даму мен ең жалпы байланыс жөніндегі ілім
Қазақстан Республикасының заңдарын сақтауын тексерулерді ұйымдастыру мен жүргiзу ережесi
Бухгалтерлік есептің концепциялары мен принциптері
Қаржы-несие мекемелері рыноктық экономиканың негізгі элементі ретінде
Тергеушінің тергеу бөлімінің бастығымен және анықтау органдарымен өзара әрекеттесуі
Фирманың баға саясаты және баға стратегиясы нарық құрылымының әсерін талдау
Ақшаның мәнi мен пайда болу тарихы