Консерві өндірісінің технологиясы

Ет және сүт өнімдерін өңдеу технологиясы, гигиенасы және ветеринариялық - санитариялық сараптау І
1 межелік бақылау сұрақтары
1. Тұздалған ет өнімдерінің технологиясы, гигиенасы және ветеринариялық-санитариялық сараптау
2. Жылқы етінен дайындалған қазақтың ұлттық өнімдерінің технологиясы, гигиенасы және ветеринариялық-санитариялық сараптау
3. Жылқы еті - Орталық Азия халықтарының ұлттық тағамы Химиялық құрамы. Қасиеті. Дәмдік сапасы
4. Ет консервілерінің технологиясы, гигиенасы және ветеринариялық-санитариялық сараптау
5. Ет консервілерін дайындау технологиясы және гигиенасы
Тағамдық құндылығы. Ассортименті. Консерві өндірісінің технологиясы. 6. Консерві ыдыстарының жіктелуі және оны дайындау
Шошқаның қақталған өнімдерін ветеринариялық-санитариялық сараптау және технохимиялық талдау.
6. Шұжық өнімдері және қақталған ет өндірісіндегі негізгі және қосымша материалдары.
7. Қақталған ет өнімдерін қаптау, тасымалдау және сақтау.
8. Жылқыны табындық жағдайда ұстау кезіндегі жылқы етін алу
9. Ет консервілерін өндірудегі гигиенасы және оларды сақтау



Ұқсас жұмыстар

Консерві бұйымдарының өндіру технологиясы
Жарма өндіру технологиясы
Қуаты жылына 1000 мшб натурал көкөніс консервілерін өндіру цехының жобасы
Азық - түлік өнімдерінің жалпы технологиясы
Консервілерді алғашқы сорттау
Экологиялық таза тамақ өнімі өндірісінің экологиялық-экономикалық тиімділігі (Оңтүстік Қазақстан облысы материалында)
Консерві өндірісіндегі қалдықтары пайдалану
Шұжық және консерві өндірісі
Консервілеу әдістері. Жеңіл тағамдық консервілер
«Қарасу ет» ЖШС-нің шаруашылық қызметтін ұйымдастырулық - экономикалық негіздері және жалпы сипаттамасы
Оқытудың жаңа технологиясын пайдалану
Көркем шығарманы детальдап талдауда модульдік оқыту технологиясын пайдалану
NLX технологиясы
Ауа әгі, өндіру технологиясы, түрлері, қасиеттері, қолданылуы.
Қымыз дайындау технологиясы, гигиенасы
ТМК өндірісінің нәтижесі
Ойын технологиясы оқушылардың білімін дамыту құралы
Сын тұрғысынан ойлау технологиясы арқылы оқушылардың өз бетімен білім алу қабілеттерін дамыту
Дамыта оқыту технологиясы
Жеңіл көкөніс консервілері