Тамақ өнімдерін өндіру технологиясы
Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Тамақ өнімдерін өндіру технологиясы
2 Аралық бақылау
1. Ет және ет өнімдерін өндіру
2. Консерві өнімдерінде металл өзгеруіне не әсер етеді?
3. Консерві өнімдерінде металл анықтаудың қандай әдістері бар?
4. Көтерілу (қақпақ томпаюы) түрлері.
5. Жалған көтерілу .
6. Физикалық көтерілу.
7. Негізгі көтерілу.
8. Химялық көтерілу.
9. Микробиологиялық көтерілу
10. Қаңылтыр қалбырлардағы белгілер мен жазуларды оқи білу
11. Консерві өндіріснде қолданылатын ет шикізатына қойылатын талаптар
12. "Тағамдық өндіріс" термині нені ұқтырады?
13. Тарихи аспектідегі өндірістік тамақ саласы
14. Тамақ өнімдерінің сапасы
15. Шұжық өндірісі және ассортименті
Мал шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу және сақтау технологиясы зертханасы
Жеміс шырындарын өңдеу қалдықтарынан алынған биоактивті қосылыстар
ТАМАҚ ӨНДІРІСТЕРІНІҢ ЖАЛПЫ ТЕХНОЛОГИЯСЫ пәні бойынша жұмыс бағдарламасы
Сүт өнімдерін өндірудегі биотехнологиялық әдістер
Тамақ өнеркәсібіндегі технологиялық үрдістердің қауіпсіздігі
Тамақ технологиясындағы ферменттер
Жарма өндіру технологиясы
Өсімдік майын өндіру технологиясы
Тәжірибелік өндірістік цехтар
Томат шырынын өндіру технологиясы
Оқытудың жаңа технологиясын пайдалану
Ауыл шаруашылығы өнімдерін өңдейтін кәсіпорынның пайдалылығын арттыру жолдары
ҚР-дағы мұнай нарығының даму заңдылықтары және тенденциясы «Қазмұнайгаз» Барлау Өндіру» АҚ
Көркем шығарманы детальдап талдауда модульдік оқыту технологиясын пайдалану
NLX технологиясы
ҚАНТТЫ ДИАБЕТ КЕЗІНДЕГІ ТАМАҚТАНУ
Ауа әгі, өндіру технологиясы, түрлері, қасиеттері, қолданылуы.
Қонақ үйде тамақтандыруды ұйымдастыру
Сыр қақтарын өндірудің технологиялық схемасы
ӨРТ СӨНДІРУ ЖӘНЕ АВАРИЯЛЫҚ-ҚҰТҚАРУ ЖҰМЫСТАРЫ ҚЫЗМЕТІ