Тамақ өндірісінде салттан тыс қоспаларды пайдалану

Аралық бақылауға арналған тапсырмалар (СӨЖ немесе слайдтар дайындау)
Тамақ өндірісінде салттан тыс қоспаларды пайдалану
Ет өнімдері өндірісінде салттан тыс қоспалар технологиясын жетілдіру және қолдану
Балық өнімдері өндірісінде салттан тыс қоспалар технологиясын жетілдіру және қолдану
ҚР халқының дұрыс тамақтану аумағында мемлекеттік саясат концепциясы туралы
Жануар және өсімдік ақуызының мөлшері бойынша балансталған тамақ өнімдерінің қасиеттерін зерттеу
Тағамдық фосфаттар
Дәмдік-иістік қоспалар
Тағамдық бояғыштар
Түс тұрақтандырғыштар
Каррагинандар, эмульгаторлар, және тұрақтандырғыштар
Соя ақуыздары
Ет өндеу өндірістерінде текстурирленген өсімдік ақуызын қолдану
Тамақ, ет-сүт өндірісінде экструзленген жармалар қолдану
Ет өндеу өндірісінде ферменттерді қолдану
Ет өнімдерін жасау үшін қоспалар, экстрактілер, иіс бергіштер және иіс күшейткіштерді пайдалану
Балық өнімдерін жасау үшін қоспалар, экстрактілер, иіс бергіштер және иіс күшейткіштерді пайдалану
Селен көмегімен аурулардан қалай қорғануға болады
Функционалды тағамдық қоспалар
Коллаген құрамды жануар тіндері негізінде жасалған тамақ өнімдері
Ет өнімдерін жасау үшін сойылған малдардың қанын пайдалану
Ақуыздарды тиімді қолдану негізінде профилактикалық тамақтарды ұйымдастыру
Теңіз және өсімдік текті өнімдер негізіндегі жаңа тағамдық қоспалар
Тамақ өнеркәсібінің жаңа бағыттары
Профилактикалық және емдік (диеталық) тамақтану үшін ет өнімдері технологиясының ғылыми негіздері
Ет өндірісінде салттан тыс шикізаттарды пайдалану
Тамақ өнімдерін өндіруге арналған ферменттер
Типтік тағамдық қоспаларды жүйелендіру
Тағамдық иіс бергіштер алу, құрамы және қасиеттері
Тағамдық қоспалар (түсініктер, тағамдық технологияларда қазіргі кездегі қолдану аспектілері, проблемалар, даму тенденциялары)
Дәнді-бұршақ тұқымдастар дәндері негізіндегі арнайы тамақтануға арналған өнімдер
Синтетикалық тағамдық бояғыштар
Ет өнімдеріне арналған биологиялық құндылығы жоғары композициялар
Тағамдық шикізаттардың жаңа түрлерін қолдану арқылы балық өнімдерін жасау
Тамақ өндірісіндегі тәттілеуіштер
Тамақ өндірісіндегі Витацель шикі бидай клетчаткасы
Тағамдық талшықтар – радиопротекторлар
Ароматтық заттар ұстау әдістері және концентрлеу
Кешендік маңызы бар отандық иісбергіштер
Дәм және иістер жұмбағы
Ет ароматизаторы ретінде Иммуновит биологиялық белсенді қоспаларды пайдалану
Ет өндірісіндегі дәм-иістік ароматизаторлар
Жаңа иісбергіштер
Шұжық және ет консервілерін иістендіру үшін қолданатын дәм-иіс бергіш шикізат
Тағамдық иісбергіштер алу, құрамы және қасиеттері
Тағамдық дәм-иіс бергіш қоспалар саласындағы қазіргі жетістіктер
Дәм-иіс бергіштер экстрактілері бар қоспалар
Қазақстан иісі бар өсімдіктерінен алынған шикізаттар және эфир майлар алу, тамақ өндірісінде пайдалану
Ет өнімдерін өндіру үшін отандық салттан тыс дәм-иіс бергіштер қолдану



Ұқсас жұмыстар

Тағамдық қоспалардың мәні
Тағамдық қоспалар
Азық - түлік бояулары
Тағамдық қоспалардың денсаулыққа әсері
Тағамдық өнімдердің ксенобиотиктермен химиялық ластануы
Механикалық өңдеу әдістері
Тамақ өнімдерін консервілеу туралы
Сүт қышқылы туралы түсінік
Ешкі шаруашылығы
Жүгері таяқшасы ылғалдылығының қоспа мөлшеріне тәуелділігі
Батыс Еуропа елдері экономикалық интеграциясының ерекшеліктері
Оқытудың жаңа технологиясын пайдалану
Бас тоғанның негізделуі, Арыс-Түркістан каналын суғару мақсатында пайдалану және су әкету
Модулдық технологияны сабақта пайдалану
ХІХ ғасырдың екінші жартысы
Көркем шығарманы детальдап талдауда модульдік оқыту технологиясын пайдалану
Ресей Федерациясындағы жерге меншік және жер пайдалану құқығы
Математикадан сыныптан тыс жұмысындағы оқушылардың шығармашылық қызметін дамыту
Қаржылық лизингті жүзеге асыру барысында қатысушы субъектілер анықталып,міндеттері және құқықтары белгіленеді
Бағалы қағаздар нарығының кәсіпқой қатысушылары және олардың қызметтері.