Сапа аумағындағы негізгі түсініктер

Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Көп компонентті ет өнімдері технологиясының биотехнологиялық негіздерін жетілдіру
1 аралық бақылау
1. Азық түлік өнімдерін өндірудің заманауи технологиясы
2. Тамақтанудың халық денсаулығына әсері
3. Азық түлік өнімдерінің заманауи даму тенденциялары
4. Тамақтану және экология мәселелері
5. Қоршаған ортаның жаһандық ластануы
6. Неліктен тамақ өнімдері халық денсаулығын сақтаудағы негізгі факторлардың бірі болып табылады?
7. Сапа аумағындағы негізгі түсініктер
8. Консервілерді буып-түю, маркілеу және сақтау
9. Құсты союдың технологиялық процестері
10. Құрама бұйымдардың түрлері



Ұқсас жұмыстар

Сапаны басқару жүйесі жайлы
Халықаралық сапа
ХАССП ЖҮЙЕСІНІҢ ПРИНЦИПТЕРІ МЕН АРТЫҚШЫЛЫҚТАРЫ. ТӘУЕКЕЛДЕРДІ БАСҚАРУДЫҢ ҚАҒИДАТТАР
Шу мендірілдің адамға әсері
«Стандарттың ISO 9001:2015 жаңа нұсқасын ISO 9001:2008 нұсқасымен салыстыру»
Ішкі және сыртқы аудит
Экспортқа арналған жылқы етіне қойылатын талаптар
Квалиметрия
Кәсіпорынның маркетингтік ұйымы
Өнімнің сапа көрсеткіштерінің номенклатурасы
Қаржы-несие мекемелері рыноктық экономиканың негізгі элементі ретінде
Негізгі қорларды қйта жандандыру тәсілі – күрделі қаржыны жұмсау
Мәтін және онымен жұмыстың бағдарламалық талаптарын орындаудың негізгі жолы – тілдік талдау
Тауар саясаты фирманың маркетинг қызметінің негізгі құрамдас бөлігі
Негізгі қорлардың амортизациясын анықтау әдістері және олардың кәсіпорынның негізгі капиталын жаңартудағы ролі
Туризмді экономиканың саласы ретінде дамытудың негізгі бағыттары. Оңтүстік Қазақстан облысы
Ақыл-ойының дамуы артта қалған 2-3 сынып оқушыларының уақыт және кеңістік жөніндегі түсініктерді қолдануы
Жеке кәсіпкерлікті мемлекеттік қолдауды жетілдірудің негізгі бағыттары мен жолдары
Көйлектік маталар тобына арналған реляциондық мәліметтер қорын құру және өнімдер сапасын эксперттік бағалау
Бүгінгі күндегі ата ұрпақтары қордың негізгі 4 түрлі мақсаты бар деп есептеледі