Астық массасын сақтау кезіндегі массаның өзгеруі

2 аралық бақылау сұрақтары

20. Астық-түйірді полиэтиленді қолғаптарда сақтау
21. Астық-түйірді сақтауға арналған силостар
22. Астық-түйірді сәулелік өңдеу.
23. Ылғалды астық-түйірді дайындаудың, сақтаудың және азықтандырудың жаңа технологияларын енгізу
24. Астық массасын сақтау кезіндегі ақуыздардың өзгеруі
25. Астық массасын сақтау кезіндегі липидтердің өзгеруі
26. Астық массасын сақтау кезіндегі ылғалдылықтың өзгеруі
27. Астық массасын сақтау кезіндегі массаның өзгеруі
28.Ылғалдылық, астық сапасының көрсеткіші ретінде
29.Астық сапасын анықтаудың казіргі заманғы тәсілдері
30. Шет елдердегі астық сақтау
31. Гамма сәулелердің астық массасының сақталуына әсері
32. Астықты консервациялауға арналғын қазіргі заманғы консерванттар
33. Астық сақтау қоймаларының дезинфекциясы мен дезинсекциясы
34. Шет елдердегі қазіргі заманғы астық сақтау қоймаларының түрлері
35. Астықты сақталуы кезінде күту
36. Астықты алдын-ала сақтауға дайындау
37.Астық массасын желдету
38. Астық кептіру, астық сақтау тәсілі ретінде



Ұқсас жұмыстар

Астық массасын сақтау кезіндегі массаның өзгеруі
Астық массасының оздигинен қызуы
Жылу түзетін астық массасының компоненттері
Астық массасының қуыстылығы
Астықты кептіру техникасы
Астық сақтаудың негізгі тәсілдері
Бидай және қара бидай дәндерінің түрлері
Астық жинайтын комбайн түрлері
Астық кептіргіштерін жобалау
Жүгері дәндері мен жүгері сабақтары өте қоректік
Қазақстан Республикасының заңдарын сақтауын тексерулерді ұйымдастыру мен жүргiзу ережесi
Халықаралық кедендiк ынтымақтастық және мемлекеттiк экономикалық қауiпсiздiк
Маркетинг және қоғаммен байланыс ұқсастықтары мен айырмашылықтары
Тынық мұхиттағы соғыс кезіндегі Оңтүстік Шығыс Азиядағы Жапонияның сыртқы саясаты
ХХ ғасырдың бас кезіндегі қазақ лексикасының терминденуі
Қазақстан — әлемдік қоғамдастықтың белсенді мүшесі
Гигиена-денсаулықты сақтау
XX ғасырда Қазақстан Республикасы денсаулық сақтау саласының дамуы
Мәдениет, салт-дәстүрлер денсаулық сақтау және білім саласындағы әлеуметтік саясаттың негізгі құраушы факторы
Автоматтың бөліктері мен механизмдерінің оқтау және ату кезіндегі жұмысы