Қуыру пісіру жабдықтары

ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНЫҢ
БІЛІМ ЖӘНЕ ҒЫЛЫМ МИНИСТІРЛІГІ

СЕМЕЙ қаласының ШӘКӘРІМ атындағы
МЕМЛЕКЕТТІК УНИВЕРСИТЕТІ

"ТАМАҚ ӨНДІРІСІНІҢ МАШИНАЛАРЫ МЕН АППАРАТТАРЫ" кафедрасы

Ет және сүт өнеркәсiбi кәсiпорындарының
технологиялық жабдықтары 2
пәнінен білім алушылардың 1 межелік бақылауға арналған
тапсырмалар

Семей
2015

Студенттердің өздік жұмысқа арналған тапсырмалар
1 тапсырма.
Вариант бойынша сұраққа жауап беру қажет. Қажетті сұлбаларды, формулар мен кестелерді жасау қажет. Төменде сұрақтар берілген:

1. Біртекті емес сұйық жүйелерді сүзуге арналған жабдықтар
2. Сораптар.
3. Құбырлар. Құбырлы жүйелердiң техникалық есептерi
4. Центрифугалар
5. Iрiмшiктi суытуға арналған жабдықтар.
6. Сүттi тасымалдайтын және сақтайтын жабдықтар.
7. Пісіру пештері.
8. Гомогенизаторлар.
9. Сүттi бiр рет қолданылатын ыдысқа құюға арналған автоматтар.
10. Сыр жасайтын жабдықтар.
11. Қуыру пісіру жабдықтары.
12. Тамақ өнімдерін құйып жабатын және буып-түйетін машиналар мен автоматтар.
13. Сүт сақтауға арналған қондырғылар.
14. Май өндiрiсiндегi жабдықтар
15. Iрiмшiктi өңдiретiн және сүттi ұйытатын жабдықтардың негiзгi есептеулерi
16. Шөлмектерге қаймақ құйып жабатын автоматтың технологиялық есептелуi.
17. Үздiксiз жұмыс iстейтiн май дайындағыш.
18. Шыны ыдысқа сүттi құятын желi.
19. Сүт өндірісінде қолданылатын буландыру қондырғылары
20. Т1-ОУК құбырлы пастеризаторы. Негiзгi есептеулерi. Құбырдың қабырғасының температурасы.
21. Сүт өндiрiсiндегi құбырлы жылу алмастырғыштар қондырғылар.
22. Iрiмшiк өндiрiсiндегi жабдықтар.
23. Шөлмектерге қоймалжың-сұйық өнiмдердi құйып жабатын автоматтар.
24. Сүт өндiрiсiндегi пластиналы жылу алмастырғыштар.
25. Жылулық аппараттар құрылғыларының жалпы принциптары.
26. Арнайы қолданылатын резервуарлар. Резервуарлардың технологиялық есептерi
27. Балмұздақ шығару өндiрiсiндегi жабдықтар.
28. Эмульсорлар
29. Сепараторлар.



Ұқсас жұмыстар

Қуыру-пісіру жабдықтары
Кондитер цехы жабдықтары
Ыстық цех. Сорпа бөлімі. Тұздық бөлімі
Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру
Машиналар туралы жалпы мәліметтер
Кондитерлік тағамдарды дайындау технологиясы
Ыстық цех
Диеталық тамақтану.
Жылу аппараттарының негізгі құрылымдық элементтері
Кәсіпорын өндірістік дана
Илеу процесінің жабдықтарын таңдау
Етті пісіру кезіндегі құрамының өзгеруі
Нанды пісіру