Сүтті жылумен өңдеу

Бірінші рубеждік бақылау сұрақтары
1.Халық шаруашылығындағы мал шаруашылығы өнімдерінің маңызы
2. Сүт және сүттің маңызы
3. Сүттің қасиеттері
4. Шаруашылықтардағы сүт орындарының маңызы
5.Сүтті алғашқы өңдеу.
6.Сүт ассортименті.
7. Сүтті тазалау әдістері.
8. Сүт сапасына қойылатын талаптар
9. Сүтті суыту тәртібі.
10.Сүт консервілері
11. Сүтті жылумен өңдеу
12. Сүт қышқылды өнімдер
13. Сүтті пастерлеу жоспары
14. мал шаруашылығы шикізат өнімдерінің негізігі көздері
15. Сүт өнімін алғашқы өндеуінің қазіргі заманғы технологиясы
16. Қой сүтін өңдеу мен одан алынатын өнімдер
17. Сиыр сүтін алғашқы өңдеу
18. Мал шаруашылығы өнімдерін өңдеу орындары
19. Тері шикізатын өндіру
20. Ет өнімінің жартылай фабрикаттары



Ұқсас жұмыстар

Сүт және сүт өнімдерін өндіру желісіндегі пастеризаторды жөндеу
«СП Первомайский» жеке кәсіпкерлігінде іс-тәжірибе есебі
Сүт өндірісіндегі құбырлы жылу алмастырғыштар қондырғылар
Сүт алу технологиясы
Сүтті механикалық өңдеу
Сүт өндірісінің түсінігі
Сүт құрамындағы майдың құрамы
Сүттің органолептикалық көрсеткіштері
Тамақ өнеркәсібі туралы толық танысу
Ірімшік сепараторлар
Локомотив құралдарын қалпына келтіру, жөндеу және жаңаша жабдықтау «Жолбарыс» ЖШС-не қысқаша сипаттама туралы
Локомотив құралдарын қалпына келтіру, жөндеу және жаңаша жабдықтау «Жолбарыс» ЖШС-не қысқаша сипаттама
Топырақты өңдеудің мақсаты мен міндеті.
Ақпаратты өңдеу
Жылумен өңдеген кезде Жылқы еті қалай өзгереді?
Автокөліктерді жөңдеу
Дене бітімі орташа, сүтті мал
Топырақ өңдеу
Санитарлық өңдеуді ұйымдастыру
Көшпелі мемлекеттердің сипаты өңдеу