Органолептика стандартизациясы


Жануар текті өнімдерді сенсорлық талдау
1 аралық бақылау

1. Органолептика ғылымының анықтамасы, мақсаты мен міндеті
2. Азық-түлік тауарының сапалық экспертизасында сенсорлық анализдің рөлі
3. Органолептика ғылымына отандық және шетелдік ғалымдардың үлесі
4. Ғылым дамуының перспективасы
5. Органолептика стандартизациясы
6. Азық-түлік тауарының сапасын сенсорлық сипаттама
7. Сенсорлық анализді тәжірибеде қолдану
8. Сенсорлық анализ және оған кері әсер етуші факторлар



Ұқсас жұмыстар

«Жануар текті өнімдерді сенсорлық талдау» пәннің оқу-әдістемелік кешені
Өнім сапасын органолептикаылқ әдіспен талдау
Тағамдық токсикоинфекция және токсикоздардың ветеринариялық - санитариялық алдын алу шаралары
Балмұздақ өндіру технологиясы
Ауыз су. дистильденген су
Жануарлар майының еру температурасы
Өндірісті бағалау рәсімдерін метрологиялық қамтамасыз ету
Қатты мәйекті ірімшіктің сапасына қойылатын талаптар
Жабайы жануарлар мен құстар етөнімдерінветеринариялық - санитариялық сараптау
Бастауыш мектепте ақпараттық-коммуникациялық технологияны қолданып математиканы оқыту нәтижесін бақылаудың тиімділігін арттыру әдістемесі
Орман материалдарының стандартизациясы