Сапаны бақылау әдістері, ақаулар анализі және олардың себептері
Задание второго рубежного контроля
группа ТП - 211
№
ФИО
Тема
1
Аяғанова А.
Сапаны бақылау әдістері, ақаулар анализі және олардың себептері.
2
Байгалиева Г..
Әртүрлі дәнді-дақылдарды кептіру технологиясы.
3
Тайжума А
Жоғары ақуызды ұнның технологиясы.
«Бақылаудың статистикалық әдістері» пәннің оқу-әдістемелік комплексі
Өнім сапасын жоғарылатудың қажеттілігі
Сүт өнімдерінің сапасын бақылау және оның қауіпсіздігін қамтамасыз ету
Инвестициялық жобалаудың теориялық және ғылыми-практикалық проблемаларын және оның Қазақстан экономикасының экономикалық өсуі жағдайындағы ролін зерттеп, соның негізінде инвестициялық жобалаудың басқару тиімділігін жетілдіруге байланысты ұсыныстар жасау
Республикасының сертификаттау жүйесі
Кәсіпорын өнімінің сапасын бағалау және оны арттыру бойынша ұсыныстар
Шихта сапасын бақылау
Сапаны бақылаудың статистикалық әдістері
Аяқ киімге арналған аяқ киімнің сапа көрсеткіштерін бағалау
Жалпы менеджмент жүйесінде сапаны басқару
Аурудың тұрақтылығы және даму себебі
Коммерциялық ақпарат пен коммерциялық кұпия мәні және оны қорғау
Жазаның жүйелерінің және түрлерінің жалпы сипаттамасы
Аудиттің мәні және оның нарықтық экономика жағдайындағы ролі
Адамдар арасындағы қарым-қатынас және іс-әрекет психологиясы
Жиынтық сұраныс және жиынтық ұсыныс,бұлардың кейнстік үлгісі
Агробизнес және агроөнеркәсіп интеграциясының арасындағы байланыс
Ақшаның маңызы, қызметтері және оның ерекшеліктері
Қабатты гидравликалық жару және ұңғылардың түптік аймаққа әсер ету
ПАСКАЛЬ - Программалау стилі, деректерді енгізу және шығару