Дайындау кәсіпорындары
Пән: Қоғамдық тамақтану орындарындағы сервисті ұйымдастыру
2 Аралық бақылау
1. Қоғамдық тамақтану кәсіпорынының сипаттамасы.
2. Қоғамдық тамақтану кәсіпорының негізгі үлгілерін атаңыз.
3. Дайындау кәсіпорындары
4. Дайындау алды кәсіпорындары
5. Мейрамханадағы сауда орындарының негізгі түрлері.
6. Мейрамхана қасбеті
7. Мейрамхананың сыртқы жарықтандырылуы
8. Мейрамхана мейрамханасына кіру
9. Мейрамхананың кіре беріс есіктерінің үлгісі
10. Ас құралдарын, ыдыстарды қабылдау ережелерін атап өтіңіз.
11. Ас құралдарын қызмет етуге дайындау.
12. Ыдыстар мен құралдарды қызмет көрсетуге дайындаудың мәні неде?
13. Қонақтарды күтудың негізгі әдістерін атаңыз.
14. Гардеробшының қонақ күту міндетін атаңыз.
15. Метрдотельдің қонақ күту міндетін атаңыз
16. Даяшының қонақ күту міндетін атаңыз
17. Меню дегеніміз не?
18. Халықаралық тәжірибедегі меню түрлері
19. Менюге қойылатын талаптар қандай?
20. Люкс класты мейрамхананың менюі
21. Бірінші класты мейрамхананың менюі
22. Банкеттер түрлерін атаңыз
23. Тапсырыс қабылдау
24. Банкет өткізуге дайындық
25. Тапсырыс берушінің міндеті мен құқығы
26. Тамақтану ұйымдарының арнайы киім үлгісі
27. Тамақтану жүйесі
28. Ертеңгілік тамақ түрлері
29. Ертеңгілік, түстік, кешкі тамақтарды ұйымдастырудағы қызмет көрсету әдістері
30. Буфет өнімдерін алу ережелері
31. Өндіріс мекемесінің сервисі
32. Мектепке дейінгі және мектептердегі сервис
33. ЖОО, лицейдегі, колледждегі сервис
34. Техникалық училищедегі сервис.
35. Асханалардағы өзіне – өзі қызмет ету формасы.
36. Қоғамдық тамақтану кәсіпорындағы өзіне-өзі қызмет көрсетудің негізгі түрлерін атаңыз.
37. Өзіне өзі қызмет әдісі бар кәсіпорындардағы қызмет көрсету персоналдардың негізгі функциясы неде?
38. Өнеркәсіпті аймақта тұрмыстық-әкімшілдік, демалыс орнында қоғамдық тамақтану мекемесінің қандай үлгісін орналастыруға ұсынылады?
39. Мейрамханаларды қандай орындарда орналастыру тиімді?
40. Мейрамхана түрлері. Олардың сипаттамасы.
41. Барлардың түрлері. Олардың сипаттамасы.
42. Кафе қандай 2 топқа бөлінеді?
43. Асхана сипаттамасы
44. Закусочный сипаттамасы
45. Тапсырысты үйге жіберетін кәсіпорындар сипаттамасы
46. Аспаздық дүкеннің сипаттамасы
47. Кофехананың сипаттамасы
48. Қоғамдық тамақтану кәсіпорының негізгі функцияларын ата.
49. Меншікті аспаздық өндірістің ұйым түрлері
50. Өндірісті ұйымдастыру бойынша мекемелерді қалай ажыратады?
Астық қабылдау кәсіпорындары, астық өнімдері комбинаттары, элваторлар
Кафе «Cайранда»
80 орынға арналған дәмхананы жобалау
Нур Ислам асханалар желісі
Тұтынушылық сұраныс және жарнама
Қазақстан Республикасы жеңіл өнеркәсіп кәсіпорындары Қауымдастығы
Машина жасау өнеркәсібі
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының түрлері
Дәнді дақылдарды қабылдау
Қоғамдық тамақтану кәсіпорындары қызметінің теориялық негіздері
Бу қазандықтары мен шаң дайындау жүйелері есебі
Инвестициялық жобаларды дайындау және экономикалық дәлелдеу ЖШС «Тамир»
Отандық өнеркәсіп кәсіпорындарын қайта құрылымдаудағы машина жасау өнеркәсібінің маңызы
Жүзедегі дипломдық жобада қарастырылған КИВЦЭТ-ЦС автогенді балқыту үшін шихта дайындау үрдісі
Өндірісті ғылыми-техникалық тұрғыдан дайындауды ұйымдастыруды жетілдіру
Маталарды дайындау
Отынды ұсатып жануға дайындау жүйесінің жылу есебі
Қымыз дайындау технологиясы, гигиенасы
Материалдар дайындау