Емдеу орындарындағы асхананы жобалау ерекшеліктері

Аралық бақылауға арналған тапсырмалар (СӨЖ немесе слайдтар дайындау)
тақырыптардың тізімі
1 Арнайы өндірісті жобалау ерекшеліктері
2 Диеталық азық-түлік өнімдерін жасау өндірістерін жобалау ерекшеліктері
3 Емдеу орындарындағы асхананы жобалау ерекшеліктері
4 Мектепке дейінгі орындардағы асхананы жобалау ерекшеліктері
5 Емделу орындардағы өндірістік бағдарламаны жасау ерекшеліктері
6 Дем алу орындардағы өндірістік бағдарламаны жасау ерекшеліктері
7 Мектеп асханаларынның өндірістік бағдарламаны жасау ерекшеліктері
8 Мектеп интернат асханаларынның өндірістік бағдарламаны жасау ерекшеліктері
9 Балалар үйінің асханаларынның өндірістік бағдарламаны жасау ерекшеліктері
10 Қарт үйлеріндегі асханаларынның өндірістік бағдарламаны жасау ерекшеліктері



Ұқсас жұмыстар

Кәсіпорынның өндірістік бағдарламасын есептеу
Қазақстандағы қоғамдық тамақтандыру орындарының дамуы
Жұмыс орны бойынша қызмет көрсетуді ұйымдастыру
Тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру туралы
Диеталық тамақтану.
Демалыс орталықтары
Электрмен қамтамасыз етудің сапасы
Ағымды санитарлық қадағалау
Асханадағы кондитер өнімдерін дайындау
Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарының ұсынатын қызмет түрлері
Батыс Еуропа елдері экономикалық интеграциясының ерекшеліктері
Ақшаның маңызы, қызметтері және оның ерекшеліктері
Экономикадағы дағдарыстық жағдайдағы мемлекеттік бюджеттің ерекшеліктері
Қазақстан Республикасындағы ақша реформалары және оның ерекшелiктерi
Валюталық нарықтың және валюталық операциялардың ерекшеліктері мен дамуы
Жүк көтергіштігі 6-тонна жүктік автомобиль жасап, арнайы бөлімде ілініс муфтасының құрылысын жобалау
Қазақ тiлiн оқытудың, ұйымдастырудың әдiстемелiк ерекшелiктерi
Азияның басты өзендерінің географиялық ерекшеліктері
Кәсіби бағдар берудегі оқушылардың тұлғалық ерекшеліктерін психологиялық зерттеу
Шаруашылық жүргізудің әр түрлі меншік формаларындағы кәсіпорынның қаржысын ұйымдастыру ерекшеліктері«СЕНІМ» АҚ