Сүт консервілерінің классификациясы
2 аралық бақылау сұрақтары:
1 Сүт консервілерінің классификациясы.
2 Сүт консервілерінің жалпы технологиялық операциялары.
3. Құрғақ сүт өнімдері.
4. Қоспаны қойыту процесінің мәні..
5 Бұлшық ет, май, сүйек, дәнекер ұлпалар, олардың химиялық құрамы.
6 Липидтер.
7 Экстрактивті заттар.
8 Шұжық өнімдері– бұл?
9 Тұз өнімдері – бұл?
10 Пісірілген шұжық өнімдерінің технологиялық схемасы.
11 Жартылай қақталған шұжық өнімдерінің технологиялық схемасы.
12 Ет консервілерінің өнірісіндегі жалпы технологиялық процестер мен консервілеу әдістерінің қолданылуы.
13 Ет консервілерінің классификациясы мен сипаттамасы.
14 Ет консервілерінің сапасына қойылатын талаптар.
15 Буып түю және маркалау.
16 Ет консервілерін сақтау
17 Тұздаудың негізгі әдістері: құрғақ, сулы және аралас.
18 Тұздалған балық. Қойылатын талаптар.
19 Ысталған балық. Қойылатын талаптар.
20 Балық консервілерінің классификациясы мен түрлері.
21 Балық консервілерінің өндірістік технологиясы.
22 Балық презервтерінің өндірістік технологиясы.
23 Уылдырық өндірісінің технологиясы.
Тамақ өнімдерін консервілеу туралы
Консервілеу тәсілдері.
Еттің сапасы, сақталуы және ақаулары
Консервіленген өнімдерінің өндіру технологиялық негіздері жайлы
Қой етінің қоңдылығы
Консервіленген өнімдерінің өндіру технологиялық негіздері
Ет және оның сапасы
Сүт консервілерінің сараптамасы. Құрғақ сүт сараптамасы
Автолиздің ерте мерзімдегі жылқы және қой еті өнімдерінің технологиясын дайындау
Майда еритін дәрумендер анықтау әдістері
Бие сүті және қымыздың құрамы мен қасиеттері. туралы
Бие сүті мен қымыздың шипалық және емдік қасиеттері.
Қазақстандағы сүтқоректілер класы
Ақпараттық технологиялардың классификациясы
Бие сүті және қымыздың құрамы мен қасиеттері.
Мұнайхимиялық синтезден көмірсутекті шикізаттарды алу
Сутек
Инвестициялар классификациясы.
Бір әйел далаға егін ора келіп, құмыраны сүтімен шөптің арасына тығып қояды
Ешкімі жоқ кемпір жалғыз сиырын сауып, сүтінен май жасап, оны көрші дүкенге өткізіп күнелтеді екен