Азық тауарларың таңбалау

Мал шикізат өнімдерін сертификаттау пәнінің
5В120200 - Ветеринариялық санитария
мамандығының 4 курс студенттеріне арналған 2-ші межелік бақылау сұрақтарының тізімі.
1. Өнімдерді инспекциялық бақылау
2. Өнімнің сәйкестігі қортындысын нақтылайтын ақпарат. Аппеляция.
3. Ет және сүт өнімдерін сертфикттау тәртібі
4. Сүт және сүт өнімдерін сертификаттау тәртібі.
5. Міндетті түрде сертификацияға жататын тауарларды ТМД елдерінің кедендік аймақтарына енгізу тәртібі
6. Өнімдерді таңбалауға қойылатын негізгі талаптар. Азық тауарларың таңбалау. Таңбалау элементтерінің сипаттамасы. Тағам өнімдерін белгілеу (код беру).
7. Сертификацияны нормативтік әдістемелік қамтамасыз ету құрылымы.
8. Сертификациялау объектілеріне орналған негізгі мемлекеттік стандарттар
9. Сертификаттардың түрі және формалары және сәйкестік белгісі
10. Сәйкестік сертификатын толтыру формалары



Ұқсас жұмыстар

Балық консервілерінің технологиясы
Жүзім шарабының ассортименті
Жұмыртқаларды тоңазытқышта
Вафли қамырын жасау
Сапалы сүт алу және алғашқы өңдеу
Сот тауартану сараптамасы
Модуль 3. Тауартану
Аңшылық өнімдерін өңдеу
АҚ Ұлттық сараптау және сертификаттау орталығы
Өнімді бұрмалаудың әдістері және түрлері
Азықтың биологиялық әсерлі заттары
Мысқтарды азықтандыру
Менің Қазақстанымда көптеген қалалар, өзен - көлдер, жазық далалар, таулар, табиғаты тамаша жерлер өте көп
Ас адамның арқауы демекші асымыздың, азық - түліктеріміздің сапалы болуына мән беруіміз қажет
Жазықсыз жапа шеккен жастар
Азықтық улану инфекциясы
Дұрыс тәрбие балаға өмір бойы азық
Жазық далалары
Аран немесе ауызжұтқыншақ - ас (азық) қорыту жүйесінің дененің бас аумағында орналасқан бөлімі
Жылқы малдарын азықтандыру