Сүттің қасиеттері

Сүттің тағамдық және биологиялық құндылығы. Сүттің химиялық құрамы.
Сүттің қасиеттері. Сүтке қойылатын талаптар.
Сүттің құрамына және қасиеттеріне әсер етуші факторлар.
Сүтті механикалық өңдеу. Сүтті жылумен өңдеу.
Сүт өндірісінде қолданылатын ашытқылар мен бактериалды концентраттар .
Ашытқыларды дайындау. Сүтқышқылды өнімдер.
Сүтқышқылды өнімдер өндірісінің технологиясы.



Ұқсас жұмыстар

Сүттің тығыздығы
Сүттің химиялық құрамы және қазіргі жағдайы
Сүттің минералды құрамы
Қой сүтінің құрамы мен қасиеттері
Сүттің құрамы және қасиеттері
Бие сүті
Сүттің биохимиялық құрамы
Сүттің құрамы
Сүт майы
Лактация
Ландшафттың экологиялық қасиеттері
Бие сүті және қымыздың құрамы мен қасиеттері. туралы
Бие сүті мен қымыздың шипалық және емдік қасиеттері.
Алғашқы функция анықталмаған интеграл және оның қасиеттері
Ауа әгі, өндіру технологиясы, түрлері, қасиеттері, қолданылуы.
Бие сүті және қымыздың құрамы мен қасиеттері.
Оқушының ұлттық құндылық қасиеттерін қалыптастыру жолдары
Заттың қасиеттері
Көміртектің қасиеттері
Мінез құрылымы Адамның мінезін оның құрылымын анықтау дегеніміз мінездің негізгі компоненттерінің не қасиеттерін ажырату және күрделі қатынас пен өзара байланыста туындайтын өзіндік бітістерді табу деген сөз