Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы
Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Тамақ өнеркәсібі саласындағы прогрессивті техника және технология
1 Аралық бақылау
1. Тамақ өнімдері туралы жалпы мағлұматтар. Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы.
2. Субөнімдерді өндіру технологиясы. Олардың құрамы мен тағамдық құндылығы.
3. Сүт және сүттен алынатын тағам өнімдерінің химиялық құрамы мен қасиеттері.
4. Тамақ өнімдерінің органикалық заттары.
5. Балаларға арналған сүт өнімдерінің технологиясы және даму тенденциясы.
6. Балаларға арналған ет өнімдерін өндіру технологиясы.
7. Қышқылды сүт өнімдерінің өндірісі.
8. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі.
9. Макаронды бұйымдарды дайындау технологиясы.
10. Тамақ өнімдерінің тағамдық, биологиялық және энергетикалық құндылығы деген ұғымға түсініктеме беріңіз.
Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы
Тағам өнеркәсібінде қолданылатын микроорганизмдер
Азық-түлік өнімдерінің технологиясы жайында
Ауыр енбекпен және спортпен айналысатындардың тамактану ерекшелігі, Азық түлік тауарларының сапасын бақылау
Өнімдердің тағамдық, биологиялық және энергетикалық құндылығы
Тамақ өнімдерінің сапасын бағалауға қолданылатын зертханалық құрал- жабдықтар
Сүт өнімдерін өндірудегі биотехнологиялық әдістер
Минералды заттар мөлшері
Нан өнімін өндіру
Азық – түлік өнімдерінің сапасы
Қылмыс қүрамының түсінігі және маңызы
Мұнаймен ластанған топырақтан бөлініп алынған микроорганизмдердің микробтық құрамын зерттеу
Мемлекеттік бюджеттің кірістері мен шығыстарының құрамы
Инфрақұрылым кешенінің құрамы
Бюджеттің кірістері мен шығыстарының құрамы.
Бие сүті және қымыздың құрамы мен қасиеттері. туралы
Жасушаның химиялық құрыдысы туралы
Кіші жүздің Ресей империясынын құрамына енуі.
ҚАНТТЫ ДИАБЕТ КЕЗІНДЕГІ ТАМАҚТАНУ
Жарықтың химиялық әсері. Фотосурет.