Пропионқышқылды бактериялар

1. Пропионқышқылды бактериялар
2. Пропионқышқылды бактерияларды қолданудың қазіргі заманғы жағдайы және перспективтілігі
3. Пропионқышқылды бактерияларды тағам өндірісінде қолдану
4. Пропионқышқылды бактериялардың физиолого-биохимиялық қасиеттері
5. Пропионқышқылды бактериялармен жүзеге асатын ашу.
6. Сүт қышқылды бактериялар ашытқысы
7. Сүтқышқылды бактериялардың жүйелілік қатары
8. Сүтқышқылды бактериялардың физиологиялық қасиеттері
9. Пропионқышқылды бактериялардың жүйелілік қатары және олардың морфологиялық қасиеттері
10. Пропионқышқылды бактериялардың физиологиялық қасиеттері
11. Сүтқышқылды өнімдерді қалыптастырудағы пропионқышқылды бактериялардың қызметі
12. Сүтқышқылды бактериялардың таза культураларын алу және сүтқышқылды өнімдер өндіру үшін ашытқы жиынтығын құру
13. Сүтқышқылды бактериялардың таза культураларын алудың негізгі этаптары
14. Термофильді сүтқышқылды бактерияларды қолдану арқылы дайындалатын өнімдер
15. Мезофильді сүтқышқылды стрептококтарды қолдану арқылы дайындалатын өнімдер



Ұқсас жұмыстар

ҰЙЫТЫНДЫ МЕН СЫР МАССАСЫН ӨҢДЕУДЕГІ БИОХИМИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ФИЗИКО-ХИМИЯЛЫҚ ПРОЦЕССТЕР
Микроорганизмдерде эргостерин мөлшері
Ұлттық сүт өнімдерін өндіру (қымыз және шұбат)
Сүтқышқыл өнімдерінің биотехнологиясын әзірлеу және зерттеу туралы
Гомоферментативті сүт қышқылын ашуының қоздырғыштары
Кәсіпорында пайдаланылатын шикізат түрлері және шикізатты өндіріске дайындау
Май және май қышқылдары
Йогурт технологиясын жетілдірудің заманауи бағыттары
Сірке қышқылы
Сүт қышқыл ашу процесі
Лептоспира бактериялары
БАКТЕРИЯЛАР КЛАССИФИКАЦИЯСЫ
Автотрофты организмдерге жасушаларында жүретін фотосинтез процесі үшін күн сәулесі қуатын пайдаланатын жасыл өсімдіктер және хемосинтез процесі үшін химиялық қуатты пайдаланатын кейбір хемотрофты бактериялар жатады
Бактериялардың вирустарын қалай атайда
Эпифитті бактериялар
Пропионқышқылды бактериялардың құрғақ ашытқысын өндіру
Сүт қышқыл бактерияларынан ашытқы дайындағанда қауіп төндіретін заттар