Нан өндірісіндегі қоспалар

ТАҒАМ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ 2
пәнінің
1 межелік бақылау сұрақтары

1. Тамақ өнеркәсіптерінің салалары мен технологиясына сипаттама
2. Тамақ өнімдерінің шикізаттарын өңдеу әдістері
3. Тамақ өнімдерін жылумен өңдеу және өңдеу барысындағы құбылыстар
4. Тамақ өнімдерін консервілеу
5. Тамақ өнімдерін стерилдеу және кептіру әдістері
6. Ұнның арнайы технологиясы
7. Қамыр жетілуінің түзету жолдары
8. Нан-тоқаш өнімдерін дайындаудың жылдамдатылған технологиясы
9. Нан өндірісіндегі қоспалар
10. Макарон өнімдерінің қазіргі кездегі технологиясы
11. Кондитер өнімдерінің жалпы сипаттамасы
12. Помадалы кәмпиттерді алудын арнайы технологиясы
13. Қанттың әр түрлілігі



Ұқсас жұмыстар

Нан өндірісіндегі бидай ұнының сапа көрсеткіштері
Жарма өндіру технологиясы
Ұн және ұн өндіру технологиясы
Ұн және оның сапалық көрсеткіштері
Тағам өндіріс материалдарын қысыммен өңдеу
Ксантофилдер
Бидай және қара бидай дәндерінің түрлері
Ұнды кондитер өнімдері
Нан пісіру өндірісіндегі негізгі шикізаттар
Нан өңдіру технологиясы
ҚҰНАНБАЙҰЛЫ АБАЙ (ИБРАҺИМ)
Философия және саясаттану факультетінің 2006 жылы 19 желтоқсандағы Ғылыми кеңесінің мәжілісінің № 3 хаттамасынан
Құнанбаев Абай
Көркем шығарманы компазициялық құрылысы жағынан талдау
Жыныс қатынасынан жұғатын аурулар
Абай Құнанбаев
ТӘУЕЛСIЗДIК ҰҒЫМЫ ҰЛТ ҰҒЫМЫНАН АЖЫРАТЫЛМАУЫ ТИIС
Химия өндірісіндегі қуаттардың жаңа түрлері
Әлеуметтендіру педагогикасындағы ата-ананың тарихи орны
ЖЭО тарихынан