Балық консервілері
Тамақ өндірісінің ресурс үнемдеу технологиялары
1 аралық бақылау
13. Тағамданудың халықтың денсаулығына әсері
14. Азық түлік өнімдерінің заманауи тенденциялары
15. Тамақтану және экология мәселелері
16. Қоршаған ортаның және адамзаттың биологиялық тепе-теңдігі
17. Минералды жеткіліксіздік және адам денсаулығы
18. Балық консервілері мен пресервтері өндірісіндегі ресурсты үнемдеу
19. Балық консервілері. Балық пресервтері
20. Субөнімдерді өңдеу технологиясы
21. Балық консервілері мен пресервтерінің ақаулары
22. Балық консервілері мен пресервілерін буып-түю, маркілеу және сақтау
23. Ет және ет өнімдері. Сойылған мал еттері. Құсты сою
24. Құсты союдың технологиялық операциялары мен орындалуы
Балық консервілері
Балық консервілерінің технологиясы
Балық өнімі
Тамақ өнімдерін консервілеу туралы
Майда еритін дәрумендер анықтау әдістері
Балық етінің химиялық құрамы
Консервілеу тәсілдері.
Қоюландырылған сүт
Балық және балық өнімінің қауіпсіздігі туралы
Ет консервілері
Бір түрлі жәндіктер бар, өзі балық секілді су ішінде тұрып, тірі бала тауып, емшегін емізіп өсіретін, сондай жәндіктердің ең үлкені - кит
Жарты балық
Жеңіл көкөніс консервілері
Шеміршекті балықтар класы
Адам және қоғам мектеп курсы пәнінің өзекті мәселесі бойынша жобалық жұмысының теориялық бөлімін әзірлеу
Балық шаруашылығы
Жануарлардың балық уынан уланудағы токсикология
Азия мен Африка елдерінің жаңа заман тарихың өзекті мәселесі бойынша жобалық жұмысының теориялық бөлімін әзірлеу
Сүт консервілерінің классификациясы
Қоғамдық тамақтануда қолданылатын балық өнімдерінің технологияларының дамуы мен болашағы