Май және тоңмайлардың микробиологиялық талдау әдістері
2 рубеждык бақылаудын сұрақтары.
1. Ет және ет өнімдерінің микробиологиялық талдау әдістері
2. Нан-тоқаш, ұн-жарма өнімдерінің микробиологиялық талдау әдістері
3. Ашу өнімдерінің және сусындардың микробиологиялық талдау әдістері
4. Балаларға тамақтануға арналған өнімдерінің микробиологиялық талдау әдістері
5. Май және тоңмайлардың микробиологиялық талдау әдістері
6. Консервіленген тағам өнімдерінің микробиологиялық талдау әдістері
7. Алкогольсыз және алкогольды сусындардың микробиологиялық талдау әдістері
Ешкі сүтінен өндірілетін өнімдері
Сары май өнімін өндіру
Сиыр сүті және сүт өнімдері және оны өңдеу
Дайындайтын сиыр сүтіне үйлестірілген гост стандартының ерекшеліктері
Картоптан жартылай фабрикаттарды орталықтандырылған өндіру
Экобиотехнология пәнінен дәрістер жинағы
Қоршаған ортада микробтардың таралуы
Дайын өнімдердің сапасына қойылатын сапа көрсеткіштер талаптары
Астықты Жармада өңдеудің арнайы технологиялары
Сүт өнімдерінің сапасын бақылау және оның қауіпсіздігін қамтамасыз ету
Аурудың тұрақтылығы және даму себебі
Коммерциялық ақпарат пен коммерциялық кұпия мәні және оны қорғау
Жазаның жүйелерінің және түрлерінің жалпы сипаттамасы
Аудиттің мәні және оның нарықтық экономика жағдайындағы ролі
Адамдар арасындағы қарым-қатынас және іс-әрекет психологиясы
Жиынтық сұраныс және жиынтық ұсыныс,бұлардың кейнстік үлгісі
Агробизнес және агроөнеркәсіп интеграциясының арасындағы байланыс
Ақшаның маңызы, қызметтері және оның ерекшеліктері
МАЙҚЫ БИ
Қабатты гидравликалық жару және ұңғылардың түптік аймаққа әсер ету