Қатты затты ұсақтау
Өндіріс технологиясы пәнінен аралық бақылау сұрақтары:
Технология туралы ғылымның пайда болуы және дамуы
Тамақ өнеркәсібі салаларының қысқаша сипаттамасы
Қатты затты ұсақтау
Сұйық тағам өнімін ұсақтау
Гомогенизациялау
Сорттау
Престеу
Қатты заттан суды бөліп шығару
Тұндыру (тұнбаға түсіру)
Фильтрлеу
Беттік фильтрлеуді
Көлемдік фильтрлеу
Ұнтақтар және ұнтақтарға қойылатын талаптар
Білікше ұсақтағыштың жетегі - электр қозғалтқышынан
Роторлы ұсақтағыш
Ұсақтау және үгіту үрдісі
Барабанды диірмендер
Мыс кендерін байыту технологиясы
Балқаш мыс байыту фабрикасының тарихы
Құрама жемдерді байыту технологиясы
Сұйықтықтарды араластыру
Тамақ өнеркәсібі салалары мен технологиясына сипаттама
Ақша қаражаттарының қоры қаржы қатынастарының материалдық-заттық көрінісі ретінде
Арал өңірі қазақтарының ХIХ ғасырдағы Хиуа хандығы мен Ресейге қарсы ұлт – азаттық күресі
Заттың үш күйі
ҚАЗАҚ ХАЛҚЫНЫҢ 1916 ЖЫЛҒЫ ҰЛТ-АЗАТТЫҚ КӨТЕРІЛІСІ
ҚАТТЫ ДЕНЕ КИНЕМАТИКАСЫ
Қазақстан азаматтық-азаттық соғыс жылдарында.
Қазақстандағы 1916 жылғы ұлт – азаттық көтеріліс
Адамзаттың өсімдіктер дүниесіне әсері.
Заттың қасиеттері
Отан оттан да ыстық демекші мен өз елімді қатты жақсы көремін