Тағамдық қоспалардың қауіпсіздігі
Тамақ өндірісінің ресурс үнемдеу технологиялары
II Аралық бақылау
1. Адамзаттың негізгі мәселесі- халықты азық түлік өнімдерімен қамтамасыз ету.
2. Тағамдық өнімдердің сыртқы тауарлық түрін жақсартатын тағамдық қоспалар.
3. Өнімнің физика-химиялық қасиетін және құрылымын өзгертетін және дәмі мен иісіне әсер ететін тағамдық қоспалар.
4. Тағамдық өнімдердің сақтау мерзімін ұзартатын тағамдық қоспалар және өңдеу әдістерінің ақуызға әсері.
5. Тағамдық өнімдердің технологиясындағы майдың маңызы.
6. Тағамдық қоспалар туралы жалпы мәліметтер.
7. Тағамдық қоспалардың қауіпсіздігі
8. Өнімдер технологиясы ғылымының дамуы және пайда болуы.
9. Құсты союдың технологиялық операциялары мен орындалуы.
10. Ет және ет өнімдерін тіке булану арқылы кептіру.
Биологиялық белсенді заттар және олардың қауіпсіздігі
Азық - түлік бояулары
Тағамдық қоспалар туралы
Тағамдық қоспалар
Санитарлық сараптаманың міндеті
Функциональды тамақтану
Қазақстан Республикасының тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы заңнамасы
Жемдік қоспалар өндірісі
Бидай жармасының технологиялық сұлбасы
Балалардың ем – дәмдік тамақтануы
Шпионаж - Мемлекеттің Конституциялық құрылысы мен қауіпсіздігіне қарсы қылмыстар
Газды көмірлердегі жарылыс қауіпсіздігі мен өрт қауіпсіздігінің ережесі
Елбасының бастамасымен қабылданған Қазақстанның 2030 жылға дейінгі даму стратегиясында еліміздің ұлттық қауіпсіздігін қамтамасыз ету туралы үлкен саяси міндет қойылған болатын
Осыдан тағамдық заттардың ашып кетуі, іріп - шіруі ұлғайады
Еліміздің тыныштығы мен қауіпсіздігі, көп ұлтты Қазақстан халқының жарастығы мен ынтымақтастығы Президентіміздің жүргізіп отырған парасатты көреген саясатының нәтижесі
Ел қауіпсіздігі - Тәуелсіздік кепілі
Өрт қауіпсіздігі
Тіршілік қауіпсіздігінің негіздері пәнінен университеттің барлық мамандықтарына арналған тест тапсырмалары (2 кредит)
Нысанның өрт қауіпсіздігі
Тіршілік қауіпсіздігі негіздері пәнінен 2 - межелік бақылау тестілері