Мал азығын дайындау технологиясының жолдары

Екінші рубеждік бақылау сұрақтары
1. Құнарлы азықтандыруына қойылатын талаптар
2. Жем-шөпті дайындау технологиясы
3. Жайылымды тиімді пайдаоану жолдары
4. Пішен дайындау тәсілдері
5. Түрлі дақыл пішеннің құрамы
6. Шөп ұнын дайындау
7.Сүрлм дайындау
8. Сүрлемге салынған шикізатқа қрйылатын талаптар
9. Мал азығын өндеу технологиясы
10. Көп жылдық шөптердің түрлері
11. Ұзақталған азықтарға баға беру
12. Шалғындық өсімдіктерге сипаттама
13. Мал азығын дайындау технологиясының жолдары
14. Сүрлем сапасын бағалау
15. Тамыртүйнек сапасын бағалау
16. Дәнді азық сапасын бағалау
17. Қатаң азықтарды дайындау технологиясы
18. Азық өндіру еліміздің экономикасының өркендеуіне ауыл шаруашылығынан алынатын өнім әсері
19. Жайылымның өнімділігін анықтау
20. Азықтың негізгі қасиеттері



Ұқсас жұмыстар

Азықтың химиялық құрамы - азық қоректілігінің алғашқы кӛрсеткіші
Мал азығының сапасы – мал шаруашылығын дамытудың басты шарты
Қалақай туралы
Пішенді сапалы түріндегі дайындаудың агротехникалық талаптары
Шұжық өнімдерін шығаруға қойылатын санитарлық - эпидемиологиялық талаптар
Мал азығын консервілеуде қолданылатын бактериялы ашытқылаодың түрлері
Мәдени жайылымдар мен шабындықтар жасаудың тиімділігі
Ірі қара малының гигиенасы туралы ақпарат
Жоңышқаның тұқымға өсіру технологиясы
Сүрлем дақылдарды өсыруде қойылатын талаптар
Бу қазандықтары мен шаң дайындау жүйелері есебі
Тасымалдау шаруашылығын ұйымдастыру
ДОМАЛАҚ АНА
Кәсіпорынның бәсеке қабілеттілігін жетілдіру жолдары
ПАСКАЛЬ - Программалау стилі, деректерді енгізу және шығару
КОММЕРЦИЯЛЫҚ БАНКТЕРДІҢ НЕСИЕЛІК САЯСАТЫН ЖЕТІЛДІРУ ЖОЛДАРЫ
Қазақстан Республикасындағы ақша реформалары және оның ерекшелiктерi
Ауыл шаруашылығы өнімдерін өңдейтін кәсіпорынның пайдалылығын арттыру жолдары
ТМД елдерiндегi ақша реформалары