Тамақ өніміндерінің биологиялық құндылығы
Пән: Тамақ өнімдерінің сапасын эксперттік бағалау
Мамандық: 6М073500 - Тағам қауіпсіздігі
2 Аралық бақылау
1. Дүниежүзілік сауда ұйымы
2. Тамақ өнімдерін сақтау мерзімі
3. Сараптама жүргізу
4. Қауіпті тамақ өнімдерін жою
5. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігіне әсер ететін технологиялық әдістер
6. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы ҚР заңы
7. Тамақ өніміндерінің биологиялық құндылығы
8. Тамақ өнімдеріне қосылатын биологиялық белсендi қоспалар
9. Тамақ өндірісіндегі көмекші заттардың сапасы
10. Тағамдық қоспалардың сапасы
11. Тамақ өнiмiндерін бақылап отыру
12. Тамақ өнiмiнiң қауiпсiздiгi саласындағы техникалық регламент
13. Тамақ өнiмiндерінiң энергетикалық құндылығы
14. Тамақ өнімідерінің сапасын сараптауды мемлекеттік реттеу
15. Тамақ өнiмдерiн өндiрудегi объектiлер
Кәсіпорынның стратегиялық жоспарын әзірлеу
Өнімдердің тағамдық, биологиялық және энергетикалық құндылығы
Ет және ет өнімдерінің тағамдық және биологиялық құндылығы жайлы
Ет және ет өнімдерінің тағамдық және биологиялық құндылығы туралы ақпарат
Азық – түлік өнімдерінің сапасы
Ет және ет өнімдерінің тағамдық және биологиялық құндылығы туралы
Алиментарлық аурулар, олардың алдын алу
Тамақтану гигиенасы. балалардаың тамақтану рационын құру. қазақ халқының ұлттық тағамдары және пайдасы
Азық-түлік өнімдерінің технологиясы жайында
Ет және ет өнімдерінің тағамдық және биологиялық құндылығы. Тағамдық майлар туралы ақпарат
Азықтың биологиялық әсерлі заттары
ҚАНТТЫ ДИАБЕТ КЕЗІНДЕГІ ТАМАҚТАНУ
Қонақ үйде тамақтандыруды ұйымдастыру
Ұтымды тамақтану және салауатты өмір салтына жол
ТАМАҚТАНУ ЖӘНЕ ДЕНСАУЛЫҚ
Бір тышқан тамақ аулап, ініне қайтып келсе, онда бір жылан жатыр екен
Қызыл Армия мен тылды тамақ өнімдерімен қамтамасыз етуде қызылордалық еңбекшілер аянбай тер төкті
Карантиндік картоп рагының биологиялық, морфологиялық ерекшеліктері
Заң институтының студенті Әкімбаев Ешназар қалалық асханалардың бірінде тамақтанып отыр
Дәрумен (Витамин) - адам мен жануарлардың тіршілігіне, олардың организміндегі зат алмасудың бірқалыпты болуы үшін аз мөлшерде өте қажетті биологиялық активті органикалық қоспалар