Етті пісіру кезіндегі құрамының өзгеруі
Құс өңдеу өндірістеріндегі қалдықсыз технологиялар
1-нұсқа
15. Құс етінің жетілу кезеңдері
16. Құс етін жақсарту жолдары
17. Факторлардың әсерінен құс еттерінің өзгеріске ұшырауы
18. Құс етінің қасиетінің өзгеруі
19. Құс етінің құрылысның өзгеруі
20. Етті пісіру кезінде ұйып қалу өзгерістері
21. Құс етінен жасалған өнімдерді пісіру барысындағы тағамдық құндылығының өзгеріске ұшырауы
2-нұсқа
22. Етті пісіру кезіндегі құрамының өзгеруі
23. Буда пісіру
24. Ет және ет өнімдерінің түсінің өзгеруі
25. Ет өнімдерінің иісі мен дәмін қалыпқа келтіру
26. Ақуызды қоспаларға жалпы сипаттама
27. Құрама ет өнімдерінің өндірісінде ақуызды қоспаларды пайдалану туралы ғылымдардың жұмысын талқылау
28. Факторлардың әсерінен құс еттерінің өзгеріске ұшырауының себептері
Қарақұмық ұны қосылған нан әзірлеу технологиясы
Нанды пісіру кезінде жүретін өзгерістердің теориялық негіздері
Өлімнен кейінгі қатаю
Құс етіне жалпы сипаттама
Функционалдық тамақ өнімдерінің құрамы мен түрлері
Ультрадыбыстық өңдеу процестерінің ерекшеліктері
Еттің жетілуі
Нанның ескіру процесінің мәні
ТҰЗДАЛҒАН ЕТТІҢ САПАСЫН АНЫҚТАУ
Биологиялық факторлар
Кәсіпорынның бәсеке қабілеттілігін жетілдіру жолдары
Мемлекеттік бюджет жүйесінің экономикалық мазмұны
Экономикадағы дағдарыстық жағдайдағы мемлекеттік бюджеттің ерекшеліктері
Ақтөбе қаласы бойынша салық және басқа да міндетті төлемдердің бюджетке түсуін талдаудың ақпараттық жүйесін тұрғызу
Социум және әлеуметтік қатынастарды әлеуметтік жұмыс өрісінің объектісі ретінде қарастыру
Қылмыс қүрамының түсінігі және маңызы
БАНКТІК ҚЫЗМЕТТІ ҚАДАҒАЛАУ ЖӘНЕ ОНЫ РЕТТЕУ
Мемлекеттік бюджеттің теориялық негіздері
Несиенің ақшаларының қажеттілігі мен маңызы
Патшалық өкіметтің Қазақстанда саяси билігінің орнығуы (1867-1891 ж.ж)