Қоғамдық тамақтануда қолданылатын балық өнімдерінің технологияларының дамуы мен болашағы

Қоғамдық тамақтану және арнайы тағайындалатын өнімдерін сақтаудың қазіргі кездегі технологиясы пәнінен 2-ші аралық бақылауға арналған тапсырмалар.

А) Слайд. Төмендегі тақырыптар бойынша слайд жасаңыз. (слайдтың көлемі 10-12 беттен кем емес болуы шарт, орындалған жұмысты қорғау)

1.Балық шикізаттары мен балық өнімдерінің сақталуына әсер ететін химиялық, микробиологиялық үрдістер;
2.Балық өнімдерін сақтауға арналған жаңа технологиялық әдістер;
3. Балық өнімдерін кептіруге, ұзақ сақтауға арналған табиғи және химиялық қоспалар.

Б) Эссе. Төмендегі тақырыптарға эссе жазыңыз. (Құжатты әрлеу БӨЖ талаптарына сәйкес болуы шарт, эссе көлемі 300 сөзден кем болмауы тиіс).

1. Қоғамдық тамақтануда қолданылатын балық өнімдерінің технологияларының дамуы мен болашағы;
2. Қоғамдық тамақтануда қолданылатынбалық өнімдерінің жаңа технологиялары;
3. Қоғамдық тамақтануға арналған тамақтарға қосылатын қоспалардың жіктелуі мен олардың дамуы.

Құрастырған: аға оқытушы Игенбаев А.К.



Ұқсас жұмыстар

Дәстүрлі емес ұнды кондитер өнімдерін жасаудың теориялық негіздері
Өндірісті бағалау рәсімдерін метрологиялық қамтамасыз ету
Тұрғындардың арасында белокты тамақтану проблемасының гигиеналық аспектілері
Тамақтану кәсіпорындарының жіктелуі
Фаст-фуд туралы қызықты фактілер
Консервілеудің физико-химиялық әдістері
Түйе сүтінің биохимиялық қасиеттері
Азық – түлік өнімдерінің сапасы
Бірлестіктер экологиясы және экожүйедегі энергия туралы
Ыстық цех сорпалар бөлімі
Бу қазандықтары мен шаң дайындау жүйелері есебі
ТҮМЕН ҰЛЫ МҮДЕ ҚАҒАН
ҚР қоғамдық жаңа даму кезеңінде жоғары білім беру
Диалектика — даму мен ең жалпы байланыс жөніндегі ілім
Қазақстан Республикасының заңдарын сақтауын тексерулерді ұйымдастыру мен жүргiзу ережесi
Бухгалтерлік есептің концепциялары мен принциптері
Қаржы-несие мекемелері рыноктық экономиканың негізгі элементі ретінде
Нарық жағдайында шағын кәсіпкерліктің дамуы
Тергеушінің тергеу бөлімінің бастығымен және анықтау органдарымен өзара әрекеттесуі
Ақшаның мәнi мен пайда болу тарихы