Сүттің микробиологиясы
1. Микробиология ілімі мен міндеттері
2. Стерилизациялау әдістері
3. Сүт және сүт өнімдерінің санитарлық микробиологиялық бағасы
4. Микроорганизмдердің систематикасы мен морфологиясы
5. Микробтардың сахаролититік қасиеттерін анықтау
6. Санитарлық-көрсеткіш микроорганизмдер деген не
7. Микробиологияның негізін салушы ғалымдар
8. Қоректік орталар, компоненттері, классификациясы
9. Ет және ет өнімдерінің санитарлық микробиологиялық бағасы
10. Микробтарды бояудың күрделі тәсілдері
11. Микробтардың протеолиттік қасиеттерін анықтау
12. Нан өнімдерінің санитарлық микробиологиялық бағасы
13. Бактериялардың морфологиясы
14. Микробтарды жай тәсілмен бояу
15. Тағам өндірісіндегі микробиологиялық бақылау негізі
16. Микроорганизмдердің табиғатта таралуы
17. Сүттің микробиологиясы
18. Спора және капсулаларды анықтау әдістері
19. Физикалық факторлардың микроорганизмдерге әсері
20. Микроорганизмдердің таза өсіндісі. Таза өсіндісін бөліп алу тәсілдері
21. Астық пен ұнның микрофлорасы
22. Химиялық факторлардың микроорганизмдерге әсері
23. Микробиологиялық зертхана мен оның міндеттері
24. Тағамдық токсикоздар мен токсикоинфекциялар
25. Биологиялық факторлардың микроорганизмдерге әсері
26. Актиномицеттер,ашытқы саңырауқұлақтарының морфологиясы
27. Токсикоинфекцияны туғызатын микробтар
28. Микроорганизмдерді тудыратын маңызды биохимиялық процестер және тәжірибелік маңызы
29. Микроорганизмдердің ферментативтік қасиеттері
30. Топырақ, су, ауа микрофлорасы
31. Микроорганизмдердің экологиясы
32. Микроорганизмдердің культуральдық қасиеттері
33. Иммунитет ,иммунитет түрлері
34. Иммунитет, инфекция негіздері
35. Микоплазма морфологиясы
36. Еттің микрофлорасы
37. Риккетсия морфологиясы мен құрылысы
38. Тағамдық токсикоздар
39. Жұмыртқаның микрофлорасы
40. Хламидия морфологиясы мен құрылысы
41. Тағам өндірісіндегі микробиологиялық бақылау негізі
42. Топырақ, су, ауаның санитарлы-микробиологиялық бағалау әдістері
43. Микроскопиялық зең саңырауқұлақтарының морфологиясы
44. Тағам өнімдерінің инфекциялары (бактериалды дизентерия, туберкулез)
45. Ет консервілерінің микробиологиясы
46. Микроорганизмдердің ферментативтік қасиеттері
47. Грам және Циль-Нильсен тәсілдерімен бояу
48. Тағам өнімдері инфекциялар (Гепатит А, бруцеллез)
49. Қоректік орталар, компоненттері, классификациясы
50. Микроорганизмдердің таза өсіндісі. Таза өсіндісін бөліп алу тәсілдері
51. Нан өнімдерінің санитарлық микробиологиялық бағасы
52. Микроорганизмдердің систематикасы мен морфологиясы
53. Сүт қышқыл тағамдарының санитарлық микробиологиялық бағасы
54. Ет және ет өнімдерінің микрофлорасы
55. Микроорганизмдер физиологиясы
56. Микробтардың сахаролититік қасиеттерін анықтау
57. Спора, капсула, жіпше
58. Биологиялық факторлардың микроорганизмдерге әсері
59. Сүттің микробиологиясы
60. Ет консервілерінің микробиологиясы
61. Микробиология ілімі мен міндеттері
62. Стерилизациялау әдістері
63. Сүт және сүт өнімдерінің санитарлық микробиологиялық бағасы
64. Микробиологияның негізін салушы ғалымдар
65. Қоректік орталар, компоненттері, классификациясы
66. Ет және ет өнімдерінің санитарлық микробиологиялық бағасы
67. Микроорганизмдерді тудыратын маңызды биохимиялық процестер және тәжірибелік маңызы
68. Микроорганизмдердің ферментативтік қасиеттері
69. Топырақ, су, ауа микрофлорасы
70. Химиялық факторлардың микроорганизмдерге әсері
71. Микробиологиялық зертхана мен оның міндеттері
72. Тағамдық токсикоздар мен токсикоинфекциялар
73. Бактериялардың морфологиясы
74. Микробтарды жай тәсілмен бояу
75. Тағам өндірісіндегі микробиологиялық бақылау негізі
Сүттің микробиологиясы
Консерві онімдерінің микрофлорасы
Тағамды санитарлық микробиология пәнінен дәрістер
Сиыр сүті және сүт өнімдері және оны өңдеу
Май микробиологиясы
Сүт қышқылды өнімдері
Қоршаған ортада микробтардың таралуы
Шикі сүт
Топырақ, су, ауа, жануар денесінің, нәжістің, азықтың, сүттің микрофлорасы
Сүт қышқылды стрептококктар
Сүт микробиологиясы
Сүттің жас екендігін анықтайтын санитарлық көрсеткіштер
Сүттің химиялық құрамы
Сүттің қышқылдығын анықтау әдісі
Сүттің қасиеттері