Ашытылған көкеніс шырындары

АШЫТУ ӨНДІРІСІНІҢ БИОТЕХНОЛОГИЯСЫ 2 пәнінен
1 межелік бақылау сұрақтары

1 Спирттен жасалған өнімдердің косплексті қолданылуы және қалдықтарды жүзеге асыру.
2 Азық түлік емес шикізаттан спирт өндіру.
3 Синтетикалық әдіспен спирт өндіру.
4 Құрамында крахмалы бар шикізаттан спирт өндіру.
5 Үздіксіз қолданыстағы аппарат арқылы ректификацияланған спирт өндіру.
6 Брагоректификат арқылы спирт өндіру.
7 Сыра қайнататын өндірістің қалдықтарын қолдану.
8 Ликерлі арақ өндірісінің қалдықтарын қолдану.
9 Ашытылған көкеніс шырындары
10 Ашытылған жеміс шырындары
11 Квас өндіруде қолданылатын микроорганизмдер.
12 Нан квасының кемістіктері



Ұқсас жұмыстар

Емдік және мектеп тамақтандыруы үшін тағамдар мен аспаздық өнімдер дайындаудың технологиясы
Балық және балық өндірісі
Ұшаны алғашқы өңдеу процестері
Диеталық өнімдердің классификациясы
Жеміс - жидек шикізаты
Ашытылған, тұздалған және маринадталған жеміс-жидектерді сараптау.
Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы
Тырысқақ. Әлемдегі жағдай және алдын алу шаралары
Жемістер мен жидектерден жасалған алкогольсіз сусындар
Йогурт технологиясын жетілдірудің заманауи бағыттары
Ашытылған қырыққабат (квашеная капуста)Ашытылған қырыққабат салатын дайындау соншалықты қиын емес және 2 - 3 күнде дайын болады