Теңдестірілген тамақтану теориясы


Пән: Функционалды тамақ өнімдерінің инновациялық және қалдықсыз технологиясы
2 аралық бақылау

Халықты азық-түлікпен қамтамасыз етудің қазіргі кездегі жағдайы
Қазақстан халқының салауатты тамақтану саласындағы мемлекеттік саясаты

Инновация термині. Тамақтану саласындағы инновациялық технологиялар

Қайталама шикізат және қайта өңдеу қалдықсыз технологиясы

Функционалды азық-түліктің жіктелуі

Функционалды азық-түліктерді өндіруде пайдаланатын ингредиенттер

Функционалды тамақтану ғылыми негіздері. Тамақтанудың тұжырымдамалары мен теориялары

Теңдестірілген тамақтану теориясы

Адекватты тамақтану теориясы

Рационалды тамақтану теориясы

Аралас тамақтану теориясы



Ұқсас жұмыстар

Тамақтану теориялары
Сүт қышқылды өнім - айран, таза сүт қышқылды бактериялармен ашытылатын сүт өнімі
Функционалды тамақтану жайлы
Дене шынықтыру және оқушылардың салауатты өмір салты
Салауатты өмір салты ұғымы
Спорттық тағам
Диеталық өнімдердің классификациясы
өсімдік қоспасымен байытылған функционалды бағыттағы жаңа сүзбе десерті технологиясын әзірлеу
Сүзбе өндіру әдістері
Дене шынықтыру гигиенасы
ПАЙДА ТЕОРИЯСЫ ЖӘНЕ ОНЫҢ ЭВОЛЮЦИЯСЫ
НАРЫҚТЫҚ ДАМУ ТАРИХЫ ЖӘНЕ ТЕОРИЯСЫ.
Максвеллдің электромагниттік өріс теориясын жасауы
Ақшаның номиналистік теориясы
ҚАНТТЫ ДИАБЕТ КЕЗІНДЕГІ ТАМАҚТАНУ
Жасуша теориясы
Ұтымды тамақтану және салауатты өмір салтына жол
Джон Локктың педагогикалық теориясы.
ТАМАҚТАНУ ЖӘНЕ ДЕНСАУЛЫҚ
Батыстағы әлеуметтік жұмыс теориясының даму тарихы.