Азық дайындау технологиясы
Бірінші рубеждік бақылау сұрақтары
1. Мал шаруашылығында азық өндірудің маңызы
2. Мал азықтарына сипаттама
3. Қазақстандағы далалық егіншіліктің дамуы
4. Өсімдіктердің өсіп-өну кезеңдері және тіршілігінің уақыттылығы
5. Азық өнімдерін көтеру жолдары
6. Қазақстанның негізгі азықтық өсімдіктерінінң азықтық құндылығын бағалау
7. Азық дайындау технологиясы
8. Ең арзан мал азығын дайындауды ұйымдастыру жолдары
9. Далалық түрлері мен шабындық азықтардың түрлері. Оның биологиялық ерекшеліктері
10. Азық өнімдерінімен танысу
11. Пішен дайындауды ұйымдастыру
12. Бір жыл ішінде бір жерден екі өнім алу әдістерін өндіріске енгізу жолдары
13. азық сапасын бағалау жолдары
14. азық дайындау әдістері
15. Мал толыққұнды азықтандыру кезіндегі азықты дайындау жолдары
16. Мал азығының түріне мінездеме
17. Шаруашылықтағы мал азықтандыру міндеттері
18. Бидай өндіру технологиясы: өсу фазасын зерттеу
19. Сұлы қара құмық өсіру технологиясымен танысу және зерттеу
20. Мал азығы өндірістік теориясымен танысу
Пішен дайындау технологиясы туралы
Құрғақ крем дайындау технологиясы
Қазақтың ұлттық тағамы – бауырсақ
Азық ақуыздарын өндірудің технологиялық кешені
Пішенді сапалы түріндегі дайындаудың агротехникалық талаптары
Консервілеуде асептикалық әдіс
Ауыр енбекпен және спортпен айналысатындардың тамактану ерекшелігі, Азық түлік тауарларының сапасын бақылау
Шөп дайындау курс
МАЙЛАР ЖӘНЕ ӨСІМДІК МАЙЛАРЫНЫҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ пәнінің оқу бағдарламасы
Астықты Жармада өңдеудің арнайы технологиялары
Бу қазандықтары мен шаң дайындау жүйелері есебі
Оқытудың жаңа технологиясын пайдалану
Инвестициялық жобаларды дайындау және экономикалық дәлелдеу ЖШС «Тамир»
Көркем шығарманы детальдап талдауда модульдік оқыту технологиясын пайдалану
NLX технологиясы
Жүзедегі дипломдық жобада қарастырылған КИВЦЭТ-ЦС автогенді балқыту үшін шихта дайындау үрдісі
Өндірісті ғылыми-техникалық тұрғыдан дайындауды ұйымдастыруды жетілдіру
Азықтың биологиялық әсерлі заттары
Ауа әгі, өндіру технологиясы, түрлері, қасиеттері, қолданылуы.