Жылқыны ұрықтандыруға дайындау және ұрықтандыру
Екінші рубеждік бақылау сұрақтары
1. Қой төлін әрбір кезеңде зоотехникалық талапқа сай өсіру және азықтандыру
2. Жылқының биологиялық ерекшеліктері және халық шаруашылығындағы маңызы
3. Жылқыны ұрықтандыруға дайындау және ұрықтандыру
4. Жылқыны құлыңдатуға дайындау және құлындату
5. Жылқы төлін әрбір кезеңде зоотехникалық талапқа сай өсіру және азықтандыру
6. Ірі қара малдың төлін әрбір кезеңде зоотехникалық талапқа сай бағыттап өсіру және азықтандыру
7. Қойдың төлін әрбір кезеңде зоотехникалық талапқа сай бағыттап өсіру және азықтандыру
8. Жылқының төлін әрбір кезеңде зоотехникалық талапқа сай бағыттап өсіру және азықтандыру
Жылқының анатомиялық және физиологиялық құрылысы, жылқының (экстерьері) түр - тұлғасы, сырт пішіні
Ұрғашы малдың жыныстық циклы
Жылқыны ұдайы өcipy
Айғыр бағудың технологиялық жобалау нормалары мен зоогигиеналық талаптары
«Ауыл шаруашылығы малдарын өсіру және селекциясы»
Жылқы малдарының гигиенасы
Асыл тұқымды жылқылардың тіркеу кітабы
Эмбриондарды, мал шәуеттерін тасымалдау талаптары және оларға қойылатын ветеринариялық-санитариялық сараптау
Жылқы шаруашылығындағы асылдандыру жұмысын ұйымдастыру жайында
Қойды қолдан ұрықтандыру
Бу қазандықтары мен шаң дайындау жүйелері есебі
Аурудың тұрақтылығы және даму себебі
Коммерциялық ақпарат пен коммерциялық кұпия мәні және оны қорғау
Жазаның жүйелерінің және түрлерінің жалпы сипаттамасы
Аудиттің мәні және оның нарықтық экономика жағдайындағы ролі
Адамдар арасындағы қарым-қатынас және іс-әрекет психологиясы
Жиынтық сұраныс және жиынтық ұсыныс,бұлардың кейнстік үлгісі
Агробизнес және агроөнеркәсіп интеграциясының арасындағы байланыс
Ақшаның маңызы, қызметтері және оның ерекшеліктері