Нанды пісіру
1 аралық бақылау сұрақтары:
1. Ашытқы клетксының биохимиялық мүмкіндігі.
2. Ашытқы өндірісіндегі технологиялық процестерінің негізгі мәні және стадия сатылары.
3 Спирт өндірісіне арналған шикізат.
4 Спирт өндірісі үшін қолданылатын микроорганизмдер.
5 Спирт алудың периодты әдісі.
6 Спирт өндірісінің үздіксіз әдісі.
7 Солод өндіру технологиясы.
8 Сыра өндіру технологиясы.
9.Шарап жасаудағы ашытқы.
10. Жүзiм және жемiс жидек шарап технологиясы.
11. Коньяк Спиртiнiң алуы.
12 Өңдірістің технологиялық сулбасы.
13 Қамырды дайындау тәсілдері.
14 Қамырды илеу және ашыту.
16 Қамырды бөлу. Нанды пісіру.
16 Нанды шығару
17 Консервілеу тәсілдері.
18 Жеміс - жидектер консервілерінің классификациясы.
Нанның ескіру процесінің мәні
Нанды пісіру, сақтау және шығыны.Уыттың және сыраның технологиясы.Газдалған алкогольсіз сусындар
Нан және нан өнімдерінің ассортименті
Нан пісіру өндірісіндегі негізгі шикізаттар жайлы мәлімет
Нанды пісіру, сақтау және шығыны
Нан ашытқысы
Қамыр дайындау әдісі
Нан өімдерін өндіру технологиясы
Нан өндірісінің даму тарихы
Нан дәндерінің түрлері
Мерекеде құттықтап қайт анаңды
Жұмақ ана табанының астында, сол жұмақ есігін ашам десең ешқашан анаңды ренжітпе
Қуыру пісіру жабдықтары
Етті пісіру кезіндегі құрамының өзгеруі