Жылумен өңдеудің микрофлораға әсері
Мамандық: 6М072700 – Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Пән: Тамақ өнімдерін физика-химиялық және биохимиялық зерттеу
1 Аралық бақылау
1. Ет және ет өнімдерін жылумен өңдеу. Жылумен өңдеудің мақсаты мен әдісі.
2. Жылумен өңдеудің микрофлораға әсері
3. Тұздау үрдісі кезінде ет өнімдерінің бояуларының тұрақтылығынаәсер етуші факторлар
4. Тұздау үрдісіне нитриттердің қолданылуы
5. Етті мұздату және сақтау кезіндегі физикалық өзгерістер
6. Ет өнімдерінің рН ортасын реттеуге фосфаттарды қолдану
7. Ет өнімдерін қақтау
8. Қақтау заттарының микрофлораға әсері
9. Қақтау заттарының антиқышқылдық қасиеттері
10. Еттің сыртқы және ішкі қабаттарындағы бактериялардың өсуіне әсер ететін факторлар
Тамақ өнеркәсібі салалары мен технологиясына сипаттама
ДАЙЫН ТАМАҚ ӨНІМІН ЖӘНЕ САНАУ ЖҮЙЕСІНЕ ТАЛДАУ ЖАСАУ
Тамақ өнімдерін консервілеу туралы
Жұмыс соңында электр құралды ажырату
Ұстағыштың көмегімен ыстық ыдысты көтеру
Сүтті ветеринарилық санитариялық сараптау. Ауру мал сүтін ветеринариялық санитариялық сараптау
Шұжық өнімдері. Шұжық өндіру технологиясы
ТҰЗДАЛҒАН ЕТТІҢ САПАСЫН АНЫҚТАУ
Топырақ микрофлорасына әр түрлі ластаушылардың әсері
Сүт өнеркәсібінде шикізатты өңдеудің мембраналық әдістері
Фирманың баға саясаты және баға стратегиясы нарық құрылымының әсерін талдау
Туризм дамуының экологиялық жағдайларға теріс әсері
Жарықтың химиялық әсері. Фотосурет.
Топырақты өңдеудің мақсаты мен міндеті.
ОТАРШЫЛДЫҚ САЯСАТТЫҢ ТҮРКІ ӨРКЕНИЕТІНЕ ТИГІЗГЕН КЕРІ ӘСЕРІ
Жылумен өңдеген кезде Жылқы еті қалай өзгереді?
Мұнайхимия өнеркәсібінің қоршаған ортаға әсері
Қоршаған ортаның шумен ластануы, оның адам денсаулығына тигізетін әсері.
Адамзаттың өсімдіктер дүниесіне әсері.
Монғолдар шапқыншылығының Қазақсатан экономикасына әсері