Балық өнімдерін өндіруде ветеринариялық және өндірістік қадағалау
1. Бөгде заттармен ластану кезіндегі өсімдік өнімдерін ветеринариялық –санитариялық сараптау
2. Балық өнімдерін өндіруде ветеринариялық және өндірістік қадағалау
3. Ет және ет өнімдерінің радиациямен зақымдануында ветеринариялық –санитариялық сараптау мәселелері
4. Балықты дезактивациялау мерзімі мен әдіс –тәсілдері
5. Тамыр-түйнекті жемістерді және жеміс –жидектерді өндірістік және ветеринариялық қадағалау
6. Құс етін өндіру кезіндегі ветеринариялық сараптау және қадағалау
7. Азық сапасын жоғарылату жөніндегі жаңа ұсыныстар
Балық және балық өнiмдерiнiң қауiпсiздiгiне қойылатын талаптар техникалық регламентi
Қанның құрамы және қасиеттері
Балық және балық өнiмдерiнiң қауiпсiздiгiне қойылатын талаптар
Қазақстандағы ветеринариялық қызметтің құрлымы
Малды естен тандыру
Ет және ет өнімдерінің қауіпсіздігіне қойылатын талаптар
Тамақ өнімдерінің құжаттары мен үлгілерін тексеру
Ет микрофлорасы
Объектінің орнын және аумағын таңдауға қойылатын қауіпсіздік талаптары
Қолданылатын бифидобактериялардың штаммдары
Аурудың тұрақтылығы және даму себебі
Коммерциялық ақпарат пен коммерциялық кұпия мәні және оны қорғау
Жазаның жүйелерінің және түрлерінің жалпы сипаттамасы
Аудиттің мәні және оның нарықтық экономика жағдайындағы ролі
Адамдар арасындағы қарым-қатынас және іс-әрекет психологиясы
Жиынтық сұраныс және жиынтық ұсыныс,бұлардың кейнстік үлгісі
Агробизнес және агроөнеркәсіп интеграциясының арасындағы байланыс
Ақшаның маңызы, қызметтері және оның ерекшеліктері
Қабатты гидравликалық жару және ұңғылардың түптік аймаққа әсер ету
ПАСКАЛЬ - Программалау стилі, деректерді енгізу және шығару