Сүт микрофлорасының көздері

Санитарлық микробиология пәнәнен 2-ші межелік бақылау
ВС-303 тобына
1. Жұмыртқа және жұмыртқа өнімдерінің зақымдану жолдары мен көздері
2. Микробиологиялық зерттеу үшін жұмыртқа және жұмыртқа өнімдерінің сынамасын алу ережесі
3. Жұмыртқа және жұмыртқа өнімдерін микробиологиялық зерттеу әдістері. Коли-титр, сальмонелла, протей, микроскопиялық саңырауқұлақтарды анықтау
4. Жұмыртқа және жұмыртқа өнімдерінің ақаулықтары
5. Сүт микрофлорасының көздері
6. Сақтау мерзімінде сүт микрофлорасының өзгерістері
7. Сүттің ақаулықтары
8. Сүттің сапасын анықтаудың тура әдістері
9. Сүттің бактериалды ластануын анықтаудың жанама әдістері
10. Өнімдерді бағалаудың микробиологиялық әдістері
11. Сүтқышқылды өнімдердің микрофлоралар көзі. Сақталған сүтте микроорганизмдер қалай өзгереді?
12. Сүтқышқылды өнімдердің ақаулары
13. Сүттің бактериялармен ластануын анықтаудың тура және жанама әдістері
14. Сүтқышқылды өнімдердің микрофлоралары. Ашытқының және сүтқышқылы өнімдердің сапасын микроскопиялық әдіспен бағалау
15. Балық және балық өнімдерінің зақымдалу жолдары мен көздері
16. Микробиологиялық зерттеу үшін балық сынамасын алу ережесі
17. Балық өнімдерін консервілеу және сақтаудың микробиологиялық негізі
18. Микроскопия әдістерімен балықтың балғындығын бағалау
19. Балық және балық өнімдерінің ақаулықтары
20. Санитария мен гигиенаның түсінігі
21. Өндірісте микробиологиялық бақылау дегенді не деп түсінеміз?
22. Өндірісте микробиологиялық бақылау схемасы
23. Дайын өнімге бақылауды қалай өткізеді?
24. Дезинфекция сапасын бақылауды қалай өткізеді?
25. Санитариялық-бактериологиялық бақылаудың негізінде не жатыр?
26. Өндірісте қолданылатын құрал-жабыдықтарды, ыдыстарды және жұмысшылардың қолын бактериологиялық зерттеу үшін қандай әдістер қолданады?
27. Қолдың тазалығын санитарлық-гигиеналық бағалау үшін қандай көрсеткіштер пайдаланады?
28. Дезинфекция жүргізілгеннен кейін оның сапасын анықтау үшін бактериологиялық бағалауға сынамы алу тәртібі
29. Дезинфекцияның сапасын анықтауға қолданылатын қоректік орталар
30. Қандай микробтар арқылы дезинфекцияның қанағаттанарлық деңгейде жүргізілгенін айта аламыз?



Ұқсас жұмыстар

Гомоферментативті сүт қышқылын ашуының қоздырғыштары
Пробиотиктер, пребиотиктер және симбиотиктер
Шұжық фарышының микроорганизмдермен ластануы
Сүт қышқыл ашу процесі
Пробиотикалық сүт өнімдерінің өндіру негіздерің оқып үйрену
Сүт - адамзаттың ежелден келе жатқан тағамы
Bacillus туысы бактерияларының негізіндегі пробиотиктер
Ауа микрофлорасы
Құрғақ Bifidobacterium bifidum-ның қайта жандандырту жұмыстарын жүргізу арқылы жаңа Bifidobacterium bifidum дақылдық өнім алу
Биопрепараттар - пробиотик, пребиотик, синбиотик
Бие сүті және қымыздың құрамы мен қасиеттері. туралы
Бие сүті мен қымыздың шипалық және емдік қасиеттері.
Қазақстандағы сүтқоректілер класы
ЖИТС-тің жұғу көздері және жұғу жолдары
Бие сүті және қымыздың құрамы мен қасиеттері.
Мұнайхимиялық синтезден көмірсутекті шикізаттарды алу
Сутек
Бір әйел далаға егін ора келіп, құмыраны сүтімен шөптің арасына тығып қояды
Ешкімі жоқ кемпір жалғыз сиырын сауып, сүтінен май жасап, оны көрші дүкенге өткізіп күнелтеді екен
Ақпарат көздері