Өнімнің сәйкестігін растау тәртібі
Мал шикізат өнімдерін сертификаттау пәнінің 5В120200 - Ветеринариялық санитария мамандығы бойынша студенттерге арналған бірінші аралық бақылаудан сұрақтар тізімі
1. Сертификатталатын шикізаттарға қойылатын негізгі талаптар.
2. Сертификация жөніндегі халықаралық ұйымдар.
3. Сертификаттаудың мақсаттары. Сертификаттаудың негізгі мақсаты.
4. Өнімді міндетті сертификаттау тәртібі. Міндетті сертификаттау тәртібі неден тұрады. Сертификацияға сынау сынамалардан жргізіледі.
5. Өнімді ерікті (өз еркімен) сертификаттау тәртібі.
6. Тұтынушыға арналған ақпарат. Тағам өнімдері
7. Өнімнің сәйкестігін растау тәртібі. Жалпы талаптар
8. Техникалық реттеу туралы заң
9. Сертификациядағы негізгі ережелер және талаптар
10. Сертификация жөніндегі мемлекеттік органның қызметі (іс-әрекет)
Сәйкестікті растау жөніндегі органға өтініш беру
Сәйкестік сертификаты
ЖШС КазЭкспо Аудит бойынша жүргізілген іс - тәжірибе
«Ауылшаруашылық өнімдерін стандарттау және сертификаттау» пәнінен оқу-әдістемелік материалдар
Сертификаттаудың құқықтық негіздері
Сарапшы – аудитор
Қызмет етуді сертификаттау туралы
Стандарттау, метрология және сертификаттау пәнінен лекция жинағы
Республикасының сертификаттау жүйесі
Стандарттау, метрология және сәйкестікті растау жұмыстарын жүргізуде негізге алынатын техникалық заңнамалар
Газды-сұйықты өнімнің атқылауын болдырмау үшін ұңғы сағасын жабдықтау жүйелерін зерттеу және жетілдіру
Өндіріс шығындарын есепке алудың әдістері мен өнімнің өзіндік құнын калькуляциялау
Азаматтарды қабылдау және мемлекеттік органның олардың өтініштерін қарау тәртібі.
Жиынтық табысты есептеу тәртібі
Дайын өнімнің және оны өткізудің есебі
Судың құқықтық тәртібі және оны қорғау
Талтаңбаевтың тәртібі
Оның әрбір тәртібін халқы екі етпей уақытымен орындап тұрады екен
Өнімнің бастапқы температурасы