Қара бидайдың ұны
Задание второго рубежного контроля
группа ТП - 211
№
ФИО
Тема
1
Аяғанова А.
Нанды пісіруге арналған шикізатты сақтау және оны өндіріске қосуға дайындық
2
Байгалиева Г..
Қара бидайдың ұны
3
Тайжума А
Ұн өндірудің негіздері
Дәнді бұршақ дақылдардың сипаттамасы
Қара бидай егістігі
Басқа сапа көрсеткіштері
Астықтың технологиялық қасиеттері
Нан және нан өнімдерінің жіктелуі
Астықты ұнтақтауға дайындау
Дәнді астық дақылдарының қоректік құндылығы
Қара бидай дәндерінің әртүрлілігі
Сағыздың мөлшері мен сапасы
Ұн және оның сапалық көрсеткіштері
ҚАРАШАҰЛЫ БӘЙДІБЕК
ӘБДІКӘРІМ САТҰҚ ҚАРАХАН
ҚАРАБУРА
Басқару процесiнiң мазмұны
Қазақстанның халықаралық экономикалық қатынастардағы орны
Мемлекеттік бюджет жүйесінің экономикалық мазмұны
АЛТЫНАЙҰЛЫ ҚАРАСАЙ
Социум және әлеуметтік қатынастарды әлеуметтік жұмыс өрісінің объектісі ретінде қарастыру
Экранды басқаратын процедуралар мен функциялар
Пайда, оның экономикалық мазмұны, түрлері және анықтау әдістері «Қостанай минералдары»