Шикізат пен жартылай фабрикатқа анықтама бер
Пән: Қоғамдық тамақтану орындарындағы сервисті ұйымдастыру
1 Аралық бақылау
1. Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарының негізгі функцияларын ата
2. Кулинарлық өнім шығаратын кәсіпорынның формаларын ата
3. Кәсіпорындарды өнім өндіруі бойынша қалай ажыратады?
4. Шикізат пен жартылай фабрикатқа анықтама бер
5. Өңделуіне байланысты қандай жартылай фабрикаттар болады?
6. Дайын тағам технологиялық процесі қандай стадиядан тұрады?
7. Өзіндік өнім деп қандай өнімдерді айтады?
8. Қандай өнімдер сатып алынған тауар деп аталады?
9. Шикізатпен жұмыс істейтін кәсіпорынның технологиялық процесінің схемасын атаңыз.
10. Қызмет көрсетудің негізгі әдістері мен формаларымен танысу
Теріні бояу және бояғыштар
Кәсіпорын қаржысын басқару
Білім берудегі инновациялық технологиялар
Бояғыштардың жартылай фабрикаттармен өзара әрекеттесуі
Ұн өнімдерінің жартылай фабрикаттарын дайындау технологиясы
Былғары өндірісінің сипаттамасы мен жіктелуі
Жартылай фабрикатқа қажеттілікті есептеу
Былғары және мех өңдеу технологиясы
Өндірісті құрамдастыру, өндірісті мамандандыру, өндірісті кооперациялау, өндірісті шоғырландыру
Былғары жартылай фабрикатын қосымша илеу және толықтыру
ҚР қоғамдық жаңа даму кезеңінде жоғары білім беру
Коммерциялық ақпарат пен коммерциялық кұпия мәні және оны қорғау
САРЫҰЛЫ АҚТАНБЕРДІ
БЕРДӘУЛЕТҰЛЫ ЖӘНІБЕК
Кәсіби бағдар берудегі оқушылардың тұлғалық ерекшеліктерін психологиялық зерттеу
Бюджетпен есеп айырысу аудиті
ТІЛЕПБЕРГЕНҰЛЫ ҚАЗАНҒАП
ҚҰДАЙБЕРДІҰЛЫ ШӘКӘРІМ туралы
XX ғасыр басындағы тарихи білім беру жүйесі
Берелдің берері берекелі