Жеміс консервілерін өндіру технологиясы

ТАҒАМ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ 2
пәнінің
2 межелік бақылау сұрақтары

1. Жүгері крахмал технологиясы
2. Сыра алудын жаңа тәсілдері
3. Функционалдық сусындар, алкагольсіз сусындар
4. Арақ өндіру технологиясы
5. Арақ өндіру технологиясы
6. Көкөністі тамақ консервілері
7. Жеміс консервілерін өндіру технологиясы
8. Көкөністер
9. Жемістер
10. Тағамдық майлар



Ұқсас жұмыстар

Консерві қалбырларының таңбалануы
Тамақ өнімдерін консервілеу
Консервіленген өнімдерінің өндіру технологиялық негіздері жайлы
Қуаты жылына 1000 мшб натурал көкөніс консервілерін өндіру цехының жобасы
Консервіленген өнімдерінің өндіру технологиялық негіздері жайлы мәлімет
Консервілеу әдістері. Жеңіл тағамдық консервілер
Консервілеу әдістері
Консервіленген өнімдерінің өндіру технологиялық негіздері
Ет консервілерін дайындау технологиясы және ветеринарлық санитарлық сараптамасы
Консервілерді алғашқы сорттау
Оқытудың жаңа технологиясын пайдалану
ҚР-дағы мұнай нарығының даму заңдылықтары және тенденциясы «Қазмұнайгаз» Барлау Өндіру» АҚ
Көркем шығарманы детальдап талдауда модульдік оқыту технологиясын пайдалану
NLX технологиясы
Ауа әгі, өндіру технологиясы, түрлері, қасиеттері, қолданылуы.
Сыр қақтарын өндірудің технологиялық схемасы
ӨРТ СӨНДІРУ ЖӘНЕ АВАРИЯЛЫҚ-ҚҰТҚАРУ ЖҰМЫСТАРЫ ҚЫЗМЕТІ
ҚАЗАҚСТАНДА ӨСЕТІН ЖЕМІС ДАҚЫЛДАРЫНЫҢ СОРТТЫҚ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ
Қымыз дайындау технологиясы, гигиенасы
Ойын технологиясы оқушылардың білімін дамыту құралы