Сүт өнімдерін өндіретін өнеркәсіптерден алынатын сүтті зерттеу тәртібі
Тағамдық және өңдеуші кәсіпорындарындағы ветеринарлық-санитариялық сараптау
051202 – Ветеринариялық санитария мамандығына арналған
2 қорытынжы бақылау
1. Сүт өнімдерін өндіретін өнеркәсіптерден алынатын сүтті зерттеу тәртібі.
2. Өнім өндіретін өнеркәсіп орындарындағы техникалық қауіпсіздіктер.
3. Етті ветеринарлық таңбалау.
4. Өнім өндіретін өнеркәсіптерде жүргізілетін дезинфекция және дератизация.
5. Тағам өнімдерін өндейтін және қайта өндеу өндірісін дизинфекциялау.
6. Дезинфекция жүргізу тәртібі және уақыты. Стирилдеу. Дезинфекциялауға химиялық заттар дайындау.
7. Дезинфекциялау түрлері. Көліктердегі дезинфекциясы. Терілермен жүндердегі дезинфекция. Нәжісті заласыздандыру.
8. Тағам өнімдерін өндейтін өндірістерде сараптау бойынша стандарттық тесттар жургізу.
9. Адам және жануар өміріне қауіп төндіретін өнімдер мен шикізаттарды және жануарларды оқшаулау және жою жөнінде акт.
10. Ведомоствалық статистикалық есеп. Ветсан ережелерді бұзғанда административтық тәжірибе туралы есеп беру. № 9-вет.форма
11. Ведомоствалық статистикалық есеп . Жануарлардан алынған шикізат пен өнімдерді ветсансараптау және мемлекеттік ветеринариялық қадағалау жөнінде есеп беру. № 5-вет.форма
Меркі ірімшік зауыты ЖШС сүт өнімдерін өндіріске дайындау
Тамақ өнеркәсіптерінің орналасқан жері, басты өнімдері және кәсіпорындары
Сүт және сүт өнімдерінің қауіпсіздігі
Тағам гигиенасы саласында мемлекеттік санитарлық-эпидемиологиялық қадағалауды реттеуші нормативтік құжаттардын жинағы
«Райымбек Агро» ЖШС-те СМЖ және қаупсіздік жүйесін дайындау
Өсімдік майын өндіру технологиясы
Балмұздақ өндіруге арналған технологиялық желінің жобасы
Ірімшік және сүзбе өндіретін цех
Сүт сапасы
Сүт және сүт өнімдерін өндіру желісіндегі пастеризаторды жөндеу
Ауыл шаруашылығы өнімдерін өңдейтін кәсіпорынның пайдалылығын арттыру жолдары
Мұнаймен ластанған топырақтан бөлініп алынған микроорганизмдердің микробтық құрамын зерттеу
Кәсіби бағдар берудегі оқушылардың тұлғалық ерекшеліктерін психологиялық зерттеу
Газды-сұйықты өнімнің атқылауын болдырмау үшін ұңғы сағасын жабдықтау жүйелерін зерттеу және жетілдіру
Бие сүті және қымыздың құрамы мен қасиеттері. туралы
Бие сүті мен қымыздың шипалық және емдік қасиеттері.
Дене тәрбиесі кафедрасының оқытушысы Ахбаев Е.М. 2006-2007 оқу жылының ғылыми зерттеу жұмыс жоспары
ҚАЗАҚСТАННЫҢ АРХЕОЛОГИЯЛЫҚ ЗЕРТТЕУ ТАРИХЫ
Қазақстандағы сүтқоректілер класы